Везни Везните ще имат нужда от помощ и съвет днес.

...
Везни Везните ще имат нужда от помощ и съвет днес.
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 18 март

Везни
Везните ще имат потребност от помощ и съвет през днешния ден. Те ще ги открият в лицето на добър другар и това ще им подсети, че към момента съществуват благи и сърдечни хора. Много евентуално е да получат предложение за брак точно през днешния ден. За предпочитане е да не се преуморяват на работното място, а вечерта да намерят време за дълга вана или релаксиращ душ.
Скорпион
Скорпионите ще бъдат обзети от мисли за деца или болен родственик. Това ще ги тревожи през целия ден. Възможно е да изгубят не дребна сума пари. Пазете се от хора, които за пръв път срещате. Днес не е целесъобразно да не допускате нови хора в обкръжението си.
Стрелец
 Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 18 март (Част 1) Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 18 март (Част 1)
Овен Добре е Овните през днешния ден да прекарат повече време в компанията на по-възрастни родственици и деца. Това ще им помогне да се замислят над б...
Стрелците през днешния ден няма да са в най-хубавото си въодушевление. Те ще създадат сериозна инвестиция, за която малко по-късно ще съжаляват. Все отново обаче могат да поправят стореното и е добре да не губят скъпо време, а да се заемат още в този момент. Не е подобаващ интервал за подписване на покупко-продажби.

Козирог
Козирозите ще имат предпочитание да прекарат деня в компанията на своята половинка. Възможно е обаче това да не се случи и у тях да се породи известно отчаяние. За предпочитане е да бъдат сдържани и да не бързат да упрекват индивида остреща.
Водолей
 Дневен любовен хороскоп за 18 март (Част 2) Дневен любовен хороскоп за 18 март (Част 2)
Везни Везните ще плануват сантиментално пътешестване през днешния ден. Това ще ги накара да гледат с по-свеж взор към бъдещето. Възможно е да научат прочие..
Водолеите през днешния ден ще се срещнат с персона, която значи доста за тях. Възможно е това да бъде остарял преподавател или различен човек, от който са съумели да научат доста за живота. Много евентуално е през днешния ден да се усещат комплицирани, във връзка с любовта. На хоризонта се появяват благоприятни условия за кариерно развиване и положителни облаги.

Риби
Рибите ще имат подозрения в любовта. Това ще ги накара да се усещат комплицирани и да си задават купища въпроси, на които не могат да получат отговори. Навярно времето ще им помогне да схванат какво следва от тук нататък.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР