Вейповете за еднократна употреба ще бъдат напълно забранени в драматичен

...
Вейповете за еднократна употреба ще бъдат напълно забранени в драматичен
Коментари Харесай

Вейпове за еднократна употреба ще бъдат забранени и ароматите ограничени при голяма промяна в правилата за електронни цигари

Вейповете за еднократна приложимост ще бъдат изцяло неразрешени в трагичен опит да се спре младежите да се пристрастяват.

Нови правила, които са следва да влезе в действие идната година и ще възвести края на еднократните Lost Marys и Elf ​​Bars. Министрите също по този начин ще получат нови пълномощия за ограничение на усетите на vape, въвеждане на елементарни опаковки и смяна на метода, по който vape се демонстрират в магазините, тъй че да не се харесват на децата.

Правителството твърди, че измененията са нужни, с цел да защитят децата като фигури демонстрират, че всеки пети към този момент е опитвал да употребява вейк, макар че е нелегално за лица под 18 години. Електронните цигари могат да бъдат потребни за пушачите, които желаят да спрат да пушат, само че има опасения, че пристрастяващият табиет се възприема от тези, които в никакъв случай не са пушили.

Изследванията демонстрират, че половината от тези на възраст сред 18 и 24 години които употребяват вейпове за еднократна приложимост, го вършат, макар че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР