Ветовски полицаи са оказали съдействие на семейство от Исперих и

...
Ветовски полицаи са оказали съдействие на семейство от Исперих и
Коментари Харесай

Полицаи от Ветово спасиха на пътя 6-дневно бебе, спряло да диша

Ветовски служители на реда са оказали подпомагане на семейство от Исперих и са помогнали за спасяването на 6-дневно бебе, оповестиха от МВР-Русе.

На 6 септември към 09:00 часа полицейски екип от районно управление (на МВР) – Ветово е правил по график обход за надзор на пътното придвижване по основен път Русе-Разград, когато при разклона за с. Сваленик чиновниците са забелязали, че до платното горят сухи треви и шубраци. Полицаите са алармирали неотложно в дежурния действен център на ОДМВР – Русе и са изчакали на безвредно разстояние в региона. На място са пристигнали чиновници от РДПБЗН – Разград и са почнали дейности по потушаване на пожара.

В това време до полицейските чиновници е спрял лек автомобил с марка „ Пежо “ с разградска регистрация. От колата слезли лидерът и жена с бебе на ръце, които били очевидно обезпокоени и изплашени. Станало ясно, че фамилията е от Исперих и пътуват с детето си, родено преди 6 дни. Родителите обяснили на униформените, че бебето е спряло да диша и помолили за помощ.

Полицаите докладвали неотложно в дежурния център на регионалната дирекция за случая и със служебния автомобил транспортирали по най-бързия метод бебето и майка му в ЦСМП – Ветово, където след направените медицински операции дишането на детето е било възобновено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР