Ветераните на ЦСКА се събраха на стадион "Българска армия" на

...
Ветераните на ЦСКА се събраха на стадион "Българска армия" на
Коментари Харесай

Ветераните на ЦСКА се събраха на Армията

Ветераните на ЦСКА се събраха на стадион "Българска войска " на обичайна среща по случай коледно-новогодишните празници, оповестиха от клуба.

На празненството участваха някои от най-големите митове на клуба, а дългогодишният шеф на Музея на спортната популярност Александър Манов и почетният президент Димитър Пенев приветстваха ветераните и пожелаха през новата 2018 година с изключение на 70-та годишнина, ЦСКА да чества и след спечелването на купата и Купата на България.

Знаменитите персони разясниха между тях, че са извънредно удовлетворени от напредъка на тима, положителната игра и резултатите, които реализира отборът досега през сезона и са обнадеждени, че ЦСКА се развива вярно и скоро ще бъде на върха - там, където му е мястото, написа клубният уебсайт на "червените ".

В ресторант "Армията " имаше изненада за някои от ветераните - масите в заведението са покрити със особено фолио със фотоси на част от легендите на отбора.

На сбирката участваха и спортният шеф и легенда на ЦСКА Пламен Марков, изпълнителният шеф на клуба Трифон Попов и основният управител Стойчо Стоилов, които поздравиха ветераните и за следващ път им благодариха, че са се борили през годините, с цел да популяризират клуба освен в страната, само че и в целия свят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР