Ветеранът в състава на Славия Георги Петков сподели пред Спортно

...
Ветеранът в състава на Славия Георги Петков сподели пред Спортно
Коментари Харесай

Георги Петков: Ако Славия стигне финал за Купата, искам Левски за съперник

Ветеранът в състава на Славия Георги Петков показа пред Спортно шоу Гонг по Дарик усещанията си от подготовката на "белите " в Анталия. Той даде и забавна прогноза за Купата на България и сподели мнението си за борбата за Първа шестица.

"Добре съм, здравословно нямам проблеми, сготвям се добре. Когато се наложи съм подготвен да оказвам помощ, " означи Петков. "Наистина Антонис Стериакис се оправя сносно, за млад вратар, поддържаше равнище, стоеше добре, пазеше добре. Нормално е да се бърка, само че това не му въздейства и се готви добре с тима. "

"Моето персонално мнение е, че Славия може да се пребори за първа шестица. За купата са два мача, в случай че имаме шанс, може да стигнем край, " продължи той.

"Хубаво е да те подценяват, само че от време на време любимците са тези, които отпадат. Чакаме с неспокойствие мачовете, " добави Петков.

"Черно море и Верея са ни съперниците за първа шестица. С Верея имаме домакинство, тогава в случай че победим ще се понижава точковата разлика. Нищо не се знае, " съобщи той за шампионата в Първа лига.

Ще играе ли Георги Петков още? "Ние сме се разбрали с господин Стефанов. Ако съм жив и здрав и виждам, че мога да оказвам помощ, ще продължа. Ако не е по този начин, самичък ще спра. Не е на дневен ред въпросът. "

"Надявам се Славия да завоюва Купата на България. Ако отстраним Ботев, идва край в София, в който всичко може да се случи. Ако Славия е финалист, си предпочитам за противник Левски, " приключи Георги Петков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР