Ветеранът на Народния театър Стоян Алексиев заведе младата си любовница

...
Ветеранът на Народния театър Стоян Алексиев заведе младата си любовница
Коментари Харесай

Стоян Алексиев заведе младата си любовница на театър

Ветеранът на Народния спектакъл Стоян Алексиев заведе младата си държанка Иван Бобойчева на театрална режисура.

Влюбената двойка към този момент не се крие от близките. Актьорът, който до преди година се изявяваше в Откраденат живот, е бясно влюбен в 44 години по-младата си половинка.

Преди да влязат в залата двамата се разходиха из фоайето на театъра, а по-късно попитаха на касата къде е тоалетната, която след минути посетиха дружно. На излизане половинката на Алексиев вървеше пред него, а той като същински благородник отвори вратата на момиче, което търпеливо изчакваше тя да излезе.

След това двамата се запътиха към залата, защото закъсняваха за спектакъла, написа хотарена. Влюбената двойка влезе и се настани на осми ред, а диалозите сред тях продължиха до началото на представлението.

Само преди месец Стоян Алексиев разгласява фотография със фамилията си, на която всички наподобяват щастливи. Това наведе на мисълта, че жена му му е дала прошка изневярата и двамата още веднъж са щастливо семейство.

Оказа се, че всичко е било поза за пред околните и внуците му. Запознати разясняват, че има възможност артистът да живее с жена си в отворена връзка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР