Вестник Индипендънт предлага шест лесни начина да се справите с

...
Вестник Индипендънт предлага шест лесни начина да се справите с
Коментари Харесай

Как да преборим излишните килограми след празниците?

Вестник " Индипендънт " предлага шест лесни метода да се справите с непотребните килограми, които сте качили по време на празниците.1. Поддържайте дневник с изядената денем храна. Това ще ви помогне в две направления: първо, ще ви подсети преди какъв брой време сте яли за последно, и второ - ще ви даде визия какво количество храна изяждате. 

2. Пийте повече течности. Повечето диетолози поучават да изпивате по чаша вода, когато ви се прияде. Често жаждата се бърка с апетит. Добре ще е също да замените калоричните питиета с вода. 

3. Лишете се от захарта. Например, пийте чая си без обичайните лъжички захар. Така ще се почувствате доста по-енергични. 

4. Движете се повече. Приложенията, които пресмятат броя на стъпките, са доста потребни. Здравните специалисти поучават да се пламенно вървене най-малко по 30 минути дневно. 

5. Използвайте стълбите вместо асансьора. Изкачването по стълбите е извънредно потребно. 

6. Спете повече. Според откриватели от университета в Пенсилвания, сънят играе значима роля за килограмите. Според тях задоволително е да не спите единствено няколко нощи, с цел да натрупате непотребни килограми.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР