Vespa - името идва от италианските Dolce Vita, ease и

...
Vespa - името идва от италианските Dolce Vita, ease и
Коментари Харесай

Dolce Vita Vespa GTV на старта

Vespa - името идва от италианските Dolce Vita, ease и Amore. От дебюта си през 2006 година, Vespa GTV е въплъщение на чистия типичен жанр в фамилията на Vespa. Типични за GTV са елементи като неговия " Faro Basso ", фаровете, ситуирани на предния калник и непокритото тръбно кормило. На EICMA 2022 Vespa GTV се показва с изцяло нов външен тип, който резервира класическите елементи на легендата. Новият италианец е с напълно състезателен дух.

Новата Vespa GTV е композиция от традиция и модерност. Тя се задвижва от 1-цилиндров мотор с течно изстудяване - High Performance Engine - с четириклапанна технология и електронно впръскване на гориво. С мощ от 17,5 квт/23,8 к.с., това е най-мощният мотор, инсталиран в миналото във Vespa.

Осветителната система към този момент свети с напълно LED технология. Новото табло работи цифрово. Типичната за Vespa " вратовръзка " на щита на крайници получи спомагателни надлъжни цепки в допълнение към добре познатите хоризонтални цепки с оранжево покритие. Дизайнът на разграничените, матово черни джанти с 5 спици, които също имат оранжева графика на ръбовете на джантите, е нов.

Друг присъщ детайл на Vespa GTV е неговата двуцветна двуместна спортна седалка с релефно покритие на седалката и оранжеви шевове. За още по-спортен външен тип Vespa предлага като аксесоар заден похлупак на багажника в цвета на автомобила.

Подобно на най-новата серия Vespa GTS, известната " Vespone " - Big Body Vespa - Vespa GTV също въплъщава технология и пристрастеност към пътешествия. Ергономията е съобразена с огромното шаси. Според производителя комфортът и функционалността са в допълнение усъвършенствани от новата безключова система.

Допълнителна информация за шофиране и инфоразвлечение с телефония, вести и музикални занимания е допустимо с помощта на мултимедийната платформа Vespa, която се предлага като аксесоар и може да се употребява за свързване на смарт телефон към бордовата електроника посредством Bluetooth. Осветеното поделение за предпазване под седалката предлага задоволително място за каска и всевъзможни принадлежности. Практичен USB порт е предпазен в жабката на щита за краката. Цените към момента не са оповестени от производителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР