Vespa GTS е водещият модел на италианския производител. В новото

...
Vespa GTS е водещият модел на италианския производител. В новото
Коментари Харесай

Vespa GTS стана по-елегантна - видео

Vespa GTS е водещият модел на италианския производител. В новото си издание скутерът се показва по-удобен, по-безопасен и по-елегантен. За сезон 2023 година серията Vespa GTS се показва с огромен брой механически и дизайнерски нововъведения. Всички модели се оферират с потвърдения мотор 125 i-get - Italian Green Experience Technology - както и с мощния мотор с 300 - High Performance Engine. Двигателите се основават на най-новите открития от създаването на мотори в Piaggio Group, която има за цел да създаде все по-ефективни мотори, с цел да понижи излъчванията и разхода на гориво.

По отношение на дизайна, производителят се стреми към идеалния баланс сред традиция и модерност. Това се акцентира от линиите на новия GTS, които са изпипани даже до най-малкия подробност и издигат качественото усещане на ново равнище. Първият взор към предната част прави това ясно: страничните светлинни детайли с дневни светлини и пътепоказател към този момент имат LED технология и са интегрирани в предния щит без забележими точки за закрепване.

Характерната за Vespa " вратовръзка " е по-динамична с по-малки цепки. Въздушните прорези отдясно и отляво на щита за крайници са по-тънки и имат нова конструкция. И капакът на колелото също е станал по-тънък в горната част. Както постоянно, щитът за краката е декориран с периферна отбрана на ръба, която има друго покритие според от модела.



Напълно модифицирано е кормилото с присъщите LED кръгли фарове. По-широко и с преместени спирачни лостове, то предлага по-добра ергономичност. Новите контроли с хромирана ръкохватка са лесни и интуитивни за потребление. Нови са и дръжките с по-къси краища и огледалата за назад виждане.

След премиерата на цветния TFT екран на GTS SuperTech, другите модели на GTS към този момент също демонстрират новото табло. То е по-информативно и уместно за потребление на мултимедийната платформа - общоприета за SuperSport и SuperTech, а за GTS и GTS Super като аксесоар. Таблото съчетава типичен аналогов скоростомер с съвременен 3-инчов LCD екран, който дава разнообразна информация като оптималната скорост, междинна скорост, настоящо ползване, приблизително ползване, обсег и равнище на батерията, както и информация за диалози, известия и музика.

С новата си седалка моделите GTS усъвършенстват комфорта и пригодността за пътешестване. Водачът се възползва от усъвършенствана ергономичност и повече сигурност, когато е имобилен. Пътниците също могат да чакат с неспокойствие по-голям комфорт на седене. Голямото поделение за предпазване под седалката предлага място за две каски Vespa Visor 3.0.

Ценовата листа варира от 5999 евро за Vespa GTS 125 до 7499 евро за Vespa GTS SuperTech 300.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР