Веси, партньорката на Емрах Стораро в танцовото състезание Денсинг Старс,

...
Веси, партньорката на Емрах Стораро в танцовото състезание Денсинг Старс,
Коментари Харесай

Емрах не се отказва от мерака си към Веси

Веси, партньорката на Емрах Стораро в танцовото съревнование „ Денсинг Старс ”, попари мераците му, след изненадващата и неуместна целувка, която той й лепна на сцената предходната седмица. За феновете бе явно, че спонтанната демонстрация на фамилиарност не й бе изключително приятна. Веси изглеждаше смутена и раздразнена, само че дребният наследник на Тони Стораро очевидно не го е забелязал, написа Хотарена.

Дори когато на идната им подготовка Веси посочи връзките им и сложи ясни граници в тях, Емрах продължи да упорства, че посред има освен това от професионално партньорство. В попфолк средите се мълви, че и откакто изтърпя неловката тирада от театралната си партньорка пред камерите, младият артист не се е отказал от желанията си към нея. Емрах бил уверен, че благосклонностите са взаимни и в някакъв миг Веси ще се поддаде на чара му.

„ Бих желала да разгранича театралното от действителността. И да кажа, че нашите връзки би трябвало да останат напълно работни ”, показа Веси, а след това сама пред камерите на „ Денсинг Старс ”, сподели, че по време на последния й танц с Емрах се случило нещо, което прескочило персоналните й граници. Отношенията й с артиста били чисто професионални. „ Очаквам от теб да имаш моето почитание като експерт, като възпитател, който ти оказва помощ да се развиваш ”, сподели още Веси, при което Емрах възкликна: „ Това за к’во го казваш въобще? ”. Защото е значимо, посочи партньорката му.

Певецът не счита, че има защо да се извинява, сподели след това самичък пред камерите. Даже отначало настоя: „ Доста хора виждат химията сред нас, за което не съм и изумен. То си проличава от километри, само че като цяло аз съм пристигнал да спечелвам, не да се опознавам с някой ”. Предстои да се види дали ще е по този начин. Още повече, че Веси показва решителност в позицията си. „ Това, което вършим, е извънредно мъчно. Аз поставих големи старания, с цел да се сработим до този миг в предаването, и няма да оставя някакво малко комплициране да попречи на нашата работа дружно ”, сподели Веси.

След като се показаха със стрийт фюжън на сцената на шоуто, Емрах се задоволи единствено с прегръдка от партньорката си. Освен това получи най-вече похвали от журито.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР