Вещото лице Стефан Мутафчиев опроверга защитните тези на адвокатите на

...
Вещото лице Стефан Мутафчиев опроверга защитните тези на адвокатите на
Коментари Харесай

Вещо лице разби на пух и прах защитата на Маринашки

Вещото лице Стефан Мутафчиев опроверга защитните тези на юристите на Маринашки, съобщи кореспондент на " Марица ". В правосъдната зала той изясни, че няма данни за безусловно никаква нередовност по БМВ-то, трансформирало се в ковчег за двете момчета Тошко Бараков и Виктор Василев. Тоест, изрично не може да се приказва, че щета е причина за нещастието до Кадиево. 

Освен това вещото лице разруши на пух и прахуляк версията, че железен предмет, забил се е гумата на колата на Маринашки, е довел до тежката злополука. Експертизата демонстрира, че вследствие на удара се е откъртила пластмасова лайстна, която е попаднала под гумата на автомобила. 

В залата бе свикан и патрулният служител на реда Теодор Мицкулев от районното в Стамболийски. Той и двама негови сътрудници първи се отзовали на сигнал за злополуката, подаден от дежурния. 

Той пък опроверга версията, че някой от униформените е дал на Маринашки да пуши. 

На въпрос на представителя на държавното обвиняване и на адв. Давчев дали Мицкулев и сътрудниците му пушат, служителят на реда отговори, че както той, по този начин и другите са непушачи. Никотинов трезвеник се оказа и униформеният, донесъл устройството за тестване за приложимост на наркотични субстанции. 

Това се оказа мотив съдията да се пошегува, че в районното всички ще се окажат непушачи. 

Очаквайте детайлности! 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР