Веселин Маринов има нова любов в живота си и трудно

...
Веселин Маринов има нова любов в живота си и трудно
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Имам нова любов, трудно се преобличам

Веселин Маринов има нова обич в живота си и мъчно намира време да се преоблича преди концерт.

Това разкри самият той в изявление за NOVA два дни след промоцията на новия му 28-ми албум „ Представи си”.

Веселин Маринов, Николета, Гери-Никол, Фики и Божинов - най-подиграваните ни звезди

Веселин Маринов: Цветан Цветанов ми поръча ария за Министерство на вътрешните работи

„ Около 100 хонорара се получават”, отговори Маринов на въпроса какъв брой индивида са ангажирани в концертите му.

Той добави, че през 2017 отишъл в „ градчета, в които не бил стъпвал”. „ Правителствата могат да ме вземат за социологически изследвания. Когато имаш концерт разбираш какво е икономическото положение на един град. Как се цялостни, на какви цени. Когато има предприятия залата се пълни”, регистрира естрадният артист, който добави, че не следи дали публиката му се подмладява.

Маринов удостовери, че има нова обичана жена в живота си.

„ Това е прелестно възприятие. Когато усещаш, че те обичат и имаш възприятието, че бързаш да се прибереш, тъй като те чакат, това са неща, които всеки един от нас желае”, счита артистът.

„ Известен съм с браковете ми през годините. Както се пее в една моя ария „ най-хубавото за най-после ми е отредено в любовта”, съобщи Маринов, съгласно който е доста мъчно човек да откри половинката си измежду „ милионите възможности”.

Той самият към този момент има два брака, което счита за обикновено за артистичните среди.

„ Приятно ми е. Чувствам се благополучен и влюбен”, съобщи пеевецът за сегашната си половинка.

Изпълнителят съобщи, че няма ритуали преди концерт, само че нормално е толкоз натоварено, че няма време да се преоблече.

Заетостта идва от „ битовизми”.

„ В съвсем всички градове се бориш да намалиш парно, да намалиш хотел. Разбирам в какви сложни години живеят хората”, разкри Маринов, който се борил да понижи някои от тези разноски в името на „ безкомпромисното наличие на сцената” даже в най-малките градове.

„ На 4 крайници влизам в хотела от отмалялост. Най-важното е, че съм доста благополучен. В един миг си споделям „ Имало е смисъл, победихме и тази вечер”, добави Маринов.

Той добави, че материалните му терзания стават доста огромни за огромните концерти, само че всичко изчезва, когато се качи на сцената.

Маринов разкри, че го натъжават празните седалки на негови концерти, само че нормално там е трябвало да бъдат поканени от него „ семейства”, решили да не посетят събитието гратис.

Певецът добави, че му следва обичайно сложен деекмври, тъй като

в този месец всички „ развързват кесиите” и желаят да честват.

Маринов разкри, че обичаният му град е Казанлък, където за пръв път разпродал два концерта за едно пътешестване заради огромния интерес.

Самият той е от 36 години на сцена. Маринов си напомни и сложния старт на кариерата му като музикант още през социализма. Тогава неговият починал другар Гого Найденов му споделил, че като откри една отключена врата ще разбере по какъв начин да отвори всички заключени преди нея.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР