Веселин Маринов го закъса финансово. Легендарният изпълнител, който сме свикнали

...
Веселин Маринов го закъса финансово. Легендарният изпълнител, който сме свикнали
Коментари Харесай

Веско закъса с парите

Веселин Маринов го закъса финансово. Легендарният реализатор, който сме привикнали да виждаме да цялостни с феновете си огромни зали, в този момент е пред банкрут. Изпълнителят на "Един момент от парадайса " през сълзи призна, че пандемичната конюнктура му коства извънредно доста на бизнеса и той даже е взел решение да уволни дългогодишния си екип във компанията, които безспирно се грижеха за имиджа и работата му. Последният концерт на обичания реализатор беше през лятото, когато ограниченията против COVID-19 бяха малко поотпуснати за концерти на открито. Музикантът направи следващото си лятно турне, само че единствено с 50% аудитория.

 undefined

По негови думи, в случай че даже за един месец спре да пее, няма да може да заплаща на екипа си. А в този момент повече от година и половина концертите и събиранията на доста хора са лимитирани. „ Не желая да се самоизтъквам или да се окайвам “ – сподели музикантът пред Петя Дикова в предаването „ Тази събота и неделя “ по bTV.

„ Аз фактически бях единственият, който поддържаше толкоз огромен екип, само че те към този момент са освободени и всеки се пробва да откри своето място и да оцелее “ – не скри компликациите си Маринов.

Той е прекарал 5 години в Германия и там се е научил да реинвестира всичко, което изкара, в себе си – нова техника, първокласен екип, костюми, превоз. И в този момент се надява, че ще може да събере екипа си, когато нещата отшумят.

Изпълнителят призна, че феновете му рядко се интересуват какъв брой му костват концертите. Те постоянно му пишат, с цел да го питат за какво не прави концерти и за какво не идва в техния град.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР