Версай, станалият международно известен пищен драматичен сериал, чието действие се

...
Версай, станалият международно известен пищен драматичен сериал, чието действие се
Коментари Харесай

Версай се завръща по EPIC DRAMA с втори сезон

" Версай ", станалият интернационално прочут обилен трагичен сериал, чието деяние се развива в 17-ти век, се завръща с втория си сезон. Дебютът му е в 22:00 часа на 5 май, неделя, по Epic Drama – домът на най-обичаните исторически сериали от целия свят.
Само няколко месеца след гибелта на Хенриете, Луи наподобява е завършил със скръбта и е преодолял болката си, само че въпреки всичко ще му е нужно време, с цел да стъпи още веднъж на краката си.
В този сезон, Луи XIV е приключил първия стадий от амбициозния си проект. Точно като Цар Мидас, обаче, който научава урока си по сложния метод, той ще разбере, че би трябвало да внимаваш какво си пожелаваш . Абсолютната власт води със себе си и големи отговорности... изключително за толкоз младеж. Понякога властта е тежко задължение. Да станеш капитан е едно, да управляваш кораба – напълно друго.
Вътре в пандиза от злато, в какъвто се е трансформирал Версай, нещата вървят добре. С новите фигури в двора, нови съюзи се основават, само че и нови закани избояват... а дамите вдъхват прохлада на двореца. Мадам де Монтеспан е новата любимка на краля. Изкачвайки се решително по стълбицата, в този момент тя има забележителна позиция в двора. Ексцентричната и огнена Палатин, бъдеща брачна половинка на Филип; виртуозната, само че темпераментна Мадам Скарон; и кралица Мария-Тереза, подготвена да контраатакува като свика поддръжниците на идеята си.

В очите на кралицата (а и на някои други), дворът е в стремителен крах, а нещата единствено се утежняват. Гангрената на аморалността се популяризира с всеки минал ден. Фабиен Маршал вижда надвисналата опасност над краля и двореца му; тъй като в случай че Версай се огъне под тежестта, цяла Франция ще бъде пометена при този срив.
Фабиен се бие на всички фронтове и задачата му напълно не е лесна. Придворни се стичат във Версай. Точно тогава избухва абсурдът. Отравянията стават разменна монета в двора: решение, което от ден на ден и повече хора избират, с цел да разчистят противниците от пътя си. Това част от упадака, който разяжда Версай, ли е или има по-сложна коспирация зад дворцовите стени?
Прокудени от краля, Филип и Шевалие де Лорен (завърнал се от изгнание) на драго сърце отсъстват от двора. Но те скоро отново са въвлечени в интригите. Тъй като не могат да се измъкнат, те най-малко си слагат цел: в случай че Луи ще грее като слънцето, тогава Филип ще блещука като луната. Ще бъде звездата в тъмнината.
Дали фантазията на един монарх няма да се окаже неговата крах?
Втори сезон на " Версай " е по Epic Drama от 5 май.

Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен без спомагателна месечна такса за фена и без спирания за реклама, към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 133 канал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР