Вероятността турист да се разболее от COVID-19 в Турция е

...
Вероятността турист да се разболее от COVID-19 в Турция е
Коментари Харесай

Застраховател: Вероятността турист да се разболее от COVID-19 в Турция е 0.0055%

Вероятността екскурзиант да се разболее от COVID-19 в Турция е 0.0055%. Това е 218 пъти по-малко от вероятността да отидете на доктор по застраховка за пътешестване по всички вероятни аргументи и 31 пъти по-малко от вероятността да пипнете ковид в Москва. Това демонстрира статистиката на съветската туроператорска асоциация месец след възобновяването на съветския произлязъл туризъм към Турция.

Според данните на браншовата организация, над 200 000 руснаци са били обезпечени при тази застрахователна компания, основно тези, които са отпътували за Турция в интервала от 10 август до 10 септември 2020 г.

Имайки поради времевата рамка и географията на разпределението на туристическия трафик, ERV Insurance показва, че най-популярният курорт за руснаците в Турция е в Анталия. 336 хиляди руснаци са посетили курорта през август, а други към 40 хиляди отидоха до крайбрежията на Егейско море.

Според ERV Insurance, през посочения интервал са настъпили 2400 застрахователни събития с клиентите на компанията. Така че вероятността от заболяване по време на почивката и следващо посещаване при доктор измежду туристите е била 1.2%, което не се разграничава от данните от предходната година.

По-голямата част от застрахователните искове, зародили измежду клиенти на ERV от 10 август до 10 септември, са болести, които не са свързани с COVID-19.

Сред близо 200 000 застраховани от ERV туристи в Турция, единствено 11 души са се разболели от някаква форма на ковид - по този метод вероятността екскурзиант да се разболее от Covid-19 в Турция съставлява минималните 0,0055%, което е 218 пъти по-малко от вероятността да отидете на доктор по застраховка за пътешестване по каквато и да е причина.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР