Вероятно знаете, но все пак да кажем: Super Bowl е

...
Вероятно знаете, но все пак да кажем: Super Bowl е
Коментари Харесай

Как поддържа форма Шакира? Ето я и диетата на певицата!

Вероятно знаете, само че въпреки всичко да кажем: Super Bowl е най-важното, блестящо и значимо събитие за спорта в Съединени американски щати. Това е финалът на шампионата на Националната футболна лига там и за него се приказва със седмици, само че не поради самия спорт, а поради шоуто сред половините на играта, както и за рекламите към шоуто.

На Super Bowl следващата година на шоуто на полувремето ще пеят Дженифър Лопез и Шакира. И защото събитието е в действителност голямо, огромно и значимо, двете певици към този момент се готвят интензивно за него. Тъй като към този момент сме ви разказвали по какъв начин поддържа форма Шакира, през днешния ден ви представяме хранителния режим и подготвителния проект на Шакира. 

Виж още: Предизвикателството на Дженифър Лопез: 10 дни без въглехидрати и захар

За Super Bowl-формата си Шакира се е доверила на Ана Кайзер, при която певицата тренира по 5 пъти седмично, като всяка подготовка продължава 75 минути. 

Виж още: С плочки и на 50 година? Ето по какъв начин тренира и се храни Дженифър Лопез!

Диетата

Шакира се храни много чисто, като залага съвсем напълно на здравословни протеини и доста зеленчуци. Зеленчуците съставляват сред 60 и 80% от храната ѝ за деня, а сред 20 и 40% са протеините. 

Виж още: Как отслабват звездите? 7 диети на 7 световноизвестни мацки

Как наподобява един ден с храненето на Шакира? Денят ѝ стартира със мощно кафе, не закусва. На обяд най-често си взима салата и риба. Ако огладнее преди вечеря, хапва чорба. За вечеря пък най-често яде пържола с печени домати или спанак. Десертът ѝ е черен шоколад.

Тренировките

 

Тренировките на Шакира не са напълно обичайни. В тях са заложени много извършения за мощ и издръжливост, само че има и специфична част, отдадена на танците, в която работи по хореографията за шоуто. 

Проблемите

Ана Кайзер споделя, че като за всяка заета жена, и за Шакира е мъчно да отдели време за подготовка, а в залата да не мисли за нищо друго, с изключение на за себе си. Съветът, който фамозната треньорка и хореографка дава на всички дами, е да елементарен - добър сън, добра храна, здрави тренировки.

Източник thumbnail: Facebook/Shakira

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР