„Вероятно всичко това ще се окаже една медийна пушилка, която

...
„Вероятно всичко това ще се окаже една медийна пушилка, която
Коментари Харесай

Атанасова за ареста на Борисов: Накрая ще се окаже пушилка за отклоняване на вниманието


„ Вероятно всичко това ще се окаже една медийна пушилка, която има за цел да отклони публичното внимание от други доста по-тежки въпроси и рецесии, пред които е изправено българското общество. “ Това разяснява Десислав а Атанасова за ареста на Бойко Борисов и другите знакови лица на ГЕРБ.

По думите й тя няма пояснение за какво досъдебното произвеждане е почнало по разпит на очевидец – Кирил Петков.

„ Какво отношение има Кирил Петков към изказванията на Васил Божков? Може би единствено едно само - Васил Божков пращаше есемеси от Дубай, до момента в който митингът под юмрука на Радев, в който участваше и Кирил Петков, беше на площада. Аз друго съображение не виждам, на което Кирил Петков да бъде очевидец по едно такова досъдебно произвеждане “, сподели тя.

Атанасова добави и че след обиските не е имало нищо конфискувано от Борисов, тъй като е видяла протокола.

„ От всички арестувани какво са описали и иззели не знам, само че знам, че от Бойко Борисов, тъй като видях протокола, който е съставила Министерство на вътрешните работи, няма нищо конфискувано. Тоест на процедура липсват някакви движимости, които индиректно да се отнасят и към процеса, в случай че изказванията са такива за някакви чанти, пари, чували и какво ли още не - подкупи и сходни неща “, разяснява тя.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР