Вероятно сте чували, че жените могат да имат клиторни или

...
Вероятно сте чували, че жените могат да имат клиторни или
Коментари Харесай

Съществуват 8 вида върховно женско удоволствие! Ето как да ги получаваме и различаваме

Вероятно сте чували, че дамите могат да имат клиторни или вагинални оргазми. Възможно е даже да прочетете за обсъждане в границите на академична общественост, дали вагиналните оргазми въобще съществуват. Опитът на доста дами, моят опит като полов треньор, както и античната просвета Тантра, обаче, потвърждават, че дамите фактически могат да изпитат доста разнообразни и разнообразни типове оргазми. Можем да разграничим оргазмите от анатомията, посоката на силата, силата и продължителността на оргазма и от резултата на оргазма върху физическата, енергийната, прочувствената, умствената и духовната сфера. В женското тяло има няколко огромни ерогенни зони. Повечето дами ще се радват на стимулирането на тези ерогенни зони и това може да докара до някакъв тип оргазъм. Някои от тях биха имали друг оргазъм във всяка област.Ако сте начинаещи, не се тормозете кое е кое. Просто експериментирайте със следните области на възбуденост и вижте какво работи за вас. Преди да опитате някоя от тези техники, първо се „ настроите “: Вземете гореща вана, пуснете чувствена музика, свещи и тамян и започнете да се докосвате по цялото си тяло по метод, който ви вълнува и възбужда. Не „ опитвйте “ да имате оргазъм. Вместо това: Разглеждайте. Играйте. Откривайте. Опитвайте. Експериментирайте … Забавлявайте се! Ето 8 разнообразни женски анатомични оргазми и по какъв начин да ги достигнете:

1. Оргизъм на зърната
Зърната са значима ерогенна зона. Те са свързани посредством енергийни канали с клитора и по този метод стимулирането на гърдите ще провокира възбуденост на клитора и на цялата генитална област. Продължителното стимулиране на гърдите и зърната може да докара до автентичен оргазъм или може да докара до по-бързо и елементарно появяването на оргазъм, когато се ползва вагинална стимулация. Жените с дребни гърди са по-чувствителни, само че всички дами могат да развият сензитивност в гърдите си, без значение от размера. Ако гърдите ви не са чувствителни, правете си постоянен масаж на гърдите и / или помолете колегата си да го направи най-малко 20 минути дневно.
Как да имате оргазъм със сърната: Използвайте пръстите, вибратор, или устата на сътрудниците си, с цел да стимулирате зърната си. Докоснете, разтрийте, захванете, дръпнете, потривайте и въртете зърната, с цел да изследвате разнообразни чувства. Вашият сътрудник може да оближе, смуче и да хапе. Опитайте се да извършите това от 20 до 30 минути, даже когато сте малко чувствителни или в случай че чувството е „ гладко “.

2. Клиторен оргазъм
Клиничният оргазъм е това, което множеството дами познават като „ оргазъм “ – интензивна клиторна стимулация, водеща до къс пик на оргазъм, който продължава 20-30 секунди, фокусиран най-вече в гениталната област, и се усеща натоварен, изострен, само че малко плитък спрямо вагиналните оргазми. Радостта отслабва бързо, вашият клитор може да е хипер-чувствителен и даже малко мъчителен, а някои дами губят интерес и пристрастеност за няколко минути или даже часове. Дори и при навлизане по време на секс има позиции, които подтикват клитора повече от други. Например, в случай че някой от сътрудниците е от горната страна и се наведе напред. Клиторният оргазъм не е „ неприятен “. Той просто не ви служи по този начин, както дълбоките вагинални оргазми. За да откриете възторг и самодоволство на непрекъснатите вътрешни оргазми, можете да се опитате да избегнете клиторен оргазъм за известно време. Въпреки това, откакто научите по какъв начин да превърнете клиторалното стимулиране във вътрешни оргазми, е отлично да имате клиторно стимулиране, стига да можете да избегнете избухлив клиторен оргазъм.
Как да постигнете клиторен оргазъм: Прилагане на директна и непряка стимулация на вашия клитор с пръсти, душ, вибратор или устата на колегата. Имайте поради, че някои дами обичат директното и интензивно стимулиране на клатора им, до момента в който други могат да имат единствено непряко стимулиране посредством клиторната качулка или странично през устните. Експериментирайте да вършиме едно и също придвижване неведнъж за известно време или с смяна и периодично повтаряне на докосването си.

3. Вагинален оргазъм
Има доста нерви на входа на вагината, което я прави сензитивна и ерогенна зона. Освен клиторния оргазъм, това е мястото, където множеството дами изпитват наслаждение и следващ оргазъм. Но спрямо вътрешните зони вагиналният оргазъм е по-плитък и изострен, сходен на клиторния оргазъм и може също да стане избухлив. Ако мъжът ви прониква плитко, в региона на вагиналния вход, той се усеща доста прелестен на физическо равнище, само че когато навлезе по-дълбоко, опитът на удоволствието става по-дълбоко, по-експанзивно и свястно. Размерът има значение, а също и дълбочината.
Как да постигнете вагинален оргазъм: Като употребявате пръстите си, вибратор или пениса на колегата си, докоснете пръстена от мускули и тъкани на входа на вагината. Използвайте придвижвания във вътрешността,, кръгови придвижвания и приложете напън и стимулиране „ на открито “.

4. Оргазъм с G-точката
Първоначално е наименуван “Графенберг точката” по името на академик, който го е „ разкрил “. Предпочитам да го нарека „ Богинята “ или „ Доброто място “. В G-точката е в действителност не е тъкмо точка, а повърхност, която се намира във влагалището, покрай входа, на горната стена под срамната кост. Когато вмъкнете показалеца и междинния си пръст във вагината си и ги свиете, или ги притиснете към клитора си, ще откриете, че тази област се усеща друга от вагиналните ви стени. Това е като издаден, мек, компактен рид, който се усеща като композиция сред корав език и меко небце. Той ще бъде доста по-чувствителен и издут, когато в действителност сте възбуден. При някои дами G-точката се намира по-близо до входа, до момента в който други имат своята G-точка по-назад. Всички дами имат G-точка. Оргазмът „ G-точка “ се усеща като преобладаващо прекарване на интензивно наслаждение, не като „ изострен “ като клиторен оргазъм, а по-скоро „ кръговиден “, „ избухлив “ и „ уголемен “. Отнема по-дълго време, с цел да се доближи G-пост оргазъм, разпростира се по-бавно, продължава по-дълго и удоволствието понижава последователно и постепенно, спрямо клирния оргазъм, който нормално се срутва след пика. Оргазмът на G-точката ще бъде по-емоционално натоварен, изумителен и логичен и ще бъде последван от надълбоко възприятие на задоволство и разпределяне. Ще има мощни контракции на цялото тазово дъно, тазовите мускули и вагиналните мускули. При дълготрайно стимулиране можете да изпитате повече оргазми на G-точката, което да докара до голям брой оргазми или интензивно оргазмено положение, продължаващо дълги минути или даже часове. Понякога може да има експулсиране на течности от влагалището или уретрата, известни също като женска еякулация.
Как да постигнете оргазъм с G-точката: Използвайте пръстите си, или още по-добре, невибриращ вибратор, стимулирайте зоната, посочена нагоре – 2 до 3 сантиметра във вагината ви на горната стена, малко под клитора. Уверете се, че сте увлажнени, или използвайте доста естествени лубриканти. Може да се наложи да продължите да стимулирате в продължение на 20 или 30 минути, защото този оргазъм лишава време, само че това е доста значимо за него! Докато стимулирането на клитора е механически проблем – се разтривайте интензивно за задоволително дълго време и вие ще достигнете оргазъм от G-точката, което изисква и особено положение на мозъка, известно като „ предаване “. Докато стимулирате себе си, поддържайте отношение на неприкритост и приемане към себе си и към опита. Може да изпитате някаква болежка, дискомфорт или мощни страсти, които се появяват – фрустрация, горест, болежка – свързани с минали прекарвания или убеждения. Една от аргументите, заради които дамите не изпитват оргазъм от „ G-точката “, е, че те не я подтикват (или получават стимулация) задоволително дълго време или стопират, когато се появят тези чувства и страсти. Отделете малко време, с цел да изразите тези страсти и продължете със стимулацията.

5. Оргизъм с маточната шийка
Според тантрическата традиция цервикалният оргазъм е може би най-дълбокият, логичен и специфичен оргазъм, който дамата може да има, най-малко на физическо равнище. Маточната шийка е входа на матката. Това е полюсът или центърът на женските сили в женското тяло. Женската шийка е обвързвана с нейното женско ядро, възприятието за себе си, сърцето, творчеството й и цялото й създание. Оргазмът на маточната шийка ще се почувства по-дълбок, по-интензивен и още по-„ изпълващ “ от оргазма на G-точката и ще бъде съпроводен от мощни страсти, обич, единение със себе си, сътрудник и господ, възторг и трансцендентност, сълзи, възприятие на надълбоко задоволство на всички равнища. Опитът на удоволствието е бездънен, само че в това време цервикалният оргазъм се възприема и се прави оценка като опит, който е отвън телесното наслаждение и постоянно се възприема оттатък физическото тяло. А цервикалният оргазъм се характеризира с контракции на дълбоките вагинални мускули и матката, до момента в който тазовите мускули могат да останат спокойни. Без изпитание кара половата сила да се движи към по-високите чакри. Това е обвързвано с третата чакра (Manipura Chakra), само че силата елементарно се издига до сърдечната чакра и отвън нея. Ето за какво цервикалният оргазъм е оргазъм на цялото тяло, защото силата се движи в цялото тяло. Една жена, която претърпява първия си оргазъм на маточната шийка, нормално ще си спомни този ден вечно. Един от моите дами учители сподели, че може да дефинира по кое време и дали жена има този оргазъм, тъй като тя свети по специфичен метод.
Как да преживеете цервикален оргазъм: шийката на матката се намира в най-дълбоката част на вагината ви през целия път. Чувства се като пръст или връх на носа, залепващ от задната стена на вагината. Вие несъмнено се нуждаете от дълъг вибратор, с цел да достигнете шийката на матката. След като сте се възбудили, както е обяснено по-рано, и стимулирайки клитора си, вагиналния вход и зоните с G-точка, използвайте вибратора си, с цел да достигнете до дъно. Ще почувствате чувство, доста надълбоко във вас. В началото може да се почувствате вцепенени, нежни или даже мъчителни. Може да зародят потиснати усеща и мемоари. Продължете да стимулирате шийката на матката. Понякога може да отнеме от 30 до 60 минути вътрешно стимулиране, с цел да се стигне до цервикален оргазъм и да си позволите да се доверите на себе си и да се предадете, е основен аспект от това да го изпитате.

6. Анален оргазъм
Анусът е ерогенна зона, цялостна с чувствителни нерви. Анален оргазъм ще бъде земен, недопечен, недодялан, физически и ще бъде нормално локализиран в гениталната област. Това също е обвързвано с главната чакра. Някои дами може да са по-чувствителни и отворени към аналната стимулация, в сравнение с други. Някои дами би трябвало да имат честа анална стимулация, с цел да се усещат задоволени, в противоположен случай те се усещат тежки и застояли. Аналният оргазъм може да бъде взривоопасен, като по този метод вашият сътрудник би трябвало да поставя спомагателни грижи, когато прониква анално, защото може да е по-трудно да контролирате еякулацията му.
Как да изпитате анален оргазъм: Използвайте пръстите си или вибратор, с цел да стимулирате ануса си, първо извън, и по-късно да се впуснете във вътрешността. Уверете се, че употребявате доста лубриканти и че изцяло отпускате ануса си, до момента в който поставяте нещо вътре. Уверете се, че не докосвате вагината си с нищо, което се приближава до ануса ви, защото това може да аргументи зараза. Можете също да помолите колегата си да ви подтиква анално, първо с пръстите си и по-късно с пениса си.

7. Оргазъм с гърлото
Жените могат да имат оргазъм, когато извършват фелацио, изключително когато са с надълбоко гърло, или с пръст или два разтриват гърлото си. Тези оргазми са свързани с възбудата на хипофизната жлеза в задната част на гърлото, която също е дребна чакра съгласно Тантра. Опитът от този оргазъм може да бъде обвързван и с физиологичните резултати на задържането на дишането и с подтискането на рефлекса. Когато се подтикват перорално, някои дами могат да отделят големи количества слюнка и слуз, които могат да бъдат доста вискозни. Понякога има даже нещо като бяла пяна. Освобождаването на тези течности се смята за еякулация в гърлото. А оргазмът на гърлото се усеща доста прелестно и е съпроводен от гърчове и конвулсии и нуждата от мощни звуци. Някои дами би трябвало да спрат, в случай че насочат главата, тъй като оргазмът е толкоз мощен, че не могат да продължат. Въпреки че е доста прелестно, оргазмът на гърлото е по-скоро трансцендентен. Някои дами влизат в полу-състояние на транс и изпитват по-високо и по-чисто положение на съзнанието. Жадната чакра на дамата е по-малко открита от тази на мъжете и вследствие на това дамите имат повече проблеми, изразяващи и утвърждаващи техните потребности. Също по този начин е забавно, че доста повече дами, в сравнение с мъже, страдат от инфекции на гърлото и проблеми с щитовидната жлеза. Честото стимулиране на гърлото и прекарването на тези оргазми може да докара до по-добра връзка с вашата вътрешен глас и женска мъдрост, по-дълбок израз на вашите потребности, креативен и художествени качества и по-висок капацитет. Общото поверие е, че дамите не се радват да вършат орален секс, или вършат това за колегата си. Но действителността е, че дамите могат да се радват и да се възползват от това даже повече от мъжете.
Как да изпитате оргазъм в гърлото: Това най-добре се прави от различен човек. Първо би трябвало да бъдете полово възбудени, за предпочитане откакто към този момент имате няколко неклиторни оргазма. Накарайте колегата си да вмъкне палеца си, извърнат нагоре към устата ви и да разтрива горната част. Като опция можете да вземете пениса в устата си и да се опитате да го поставите надълбоко в гърлото си. В началото това може да е много предизвикателно. Може да изпитвате спазми, да се чувствате сякаш ще повърнете или в реалност да имате някакви стомашни флуиди. Не се тормозете – това ще стане по-лесно с течение на времето. Особено с пениса му, пробвайте се да го задържите в гърлото си толкоз дълго, колкото можете, без да се движите. Поддържайте стимулацията за няколко минути и отстранете пръстите или пениса, в случай че имате спазми. Позволете на тялото ви да получи конвулсии и спазми и си позволете да издавате мощни звуци.

8. Уринарен оргазъм
Това е относително необичаен тип оргазъм. Една жена, която е полово възбудена, без да има оргазъм, може да усети оргазъм, когато уринира. Някои дами може първо да имат други типове оргазъм, а по-късно, когато отидат в тоалетната, имат уринарен оргазъм. Простият оргазъм в урината може да се почувства лек и занимателен. Въпреки това, защото актът на уриниране е обвързван с разпределяне, отдалечаване и предаване, някои дами могат да изпитат доста по-дълбока форма на оргазъм или даже оргазъм на цялото тяло.
Как да имате уринарен оргазъм: Пийте чаша вода, преди да вършиме секс. Включете се в любовната игра и в проникващия секс. Когато към този момент не можете да задържите, уринирайте. Ако е допустимо, поставете под себе си доста кърпички и уринирайте, до момента в който вашият сътрудник е към момента вътре във вас. Това би довело до още по-дълбоки резултати. Ако това не е наред, просто отидете до тоалетната и уринирайте. Уверете се, че сте насочили вниманието си към чувствата в тялото си, до момента в който уринирате. Повечето от тези оргазми могат да се изпитат, до момента в който сте сами. Някои дами може да се наложи да получат излекуване, или де-блокиране, с цел да освободят контузии, съхранявани в техните тела, да отворят пътя към удоволствието и да изпитат някои от оргазмите, упоменати нагоре, изключително дълбоките вагинални оргазми. Оргазмите дават опция на дамите да бъдат по-сексуални, креативен и сполучливи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР