Вероятно след тежката катастрофа в София снощи, при която загинаха

...
Вероятно след тежката катастрофа в София снощи, при която загинаха
Коментари Харесай

Нови подробности за Георги Семерджиев, причинил тежката катастрофа в София


Вероятно след тежката злополука в София нощес, при която починаха две млади дами, водачът Георги Семерджиев е използвал наркотични субстанции още веднъж. Кръвните проби ще потвърдят или отхвърлят това подозрение, научи bTV от свои източници.

Само 3 дни преди злополуката някогашният футболист заредил гориво на 20-ти км Автомагистрала „ Тракия “ и избягал без да заплати.

През 2013 година и 2014 година са формирани досъдебни производства против него за шофиране без брошура, само че прокуратурата ги е прекратила.

Семерджиев има повече от 50 нарушавания на пътя. Бившият футболист е с богато престъпно минало, излежал е присъда, арестуван е за разпространяване на опиати. Днес е трябвало да се яви на следващо съвещание в съда, тъй като е обвиняем за нанесена телесна щета.

Малко след 13 ч. през днешния ден Семерджиев беше арестуван в квартал " Лозенец ", в региона на хотел " Маринела ", покрай мястото на злополуката.

При задържането в него са открити отличителни полицейски знаци – два броя сини лампи и стоп палка.

Малко след 23 ч. нощес автомобилът, ръководен от някогашния футболист Георги Семерджиев, минава на червен светофар, блъска такси и се удря в асансьора на метростанцията на бул. " Черни връх ".

От самия удар автомобилът се разцепва на две - едната половина минава през оградата и на пешеходната зона опустошава чакащите девойки на тротоара, обясниха от полицията.

bTV разполага със запис от охранителни камери, на който се вижда момента на удара от тежкия случай в София, при който починаха две дами на 22 и 26 години.

По думите на Бойко Рашко към този момент е открита и спътничката на Георги Семерджиев. Двамата нощес са напуснали мястото на злополуката и са се укрили.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР