Вероятно ще се състави правителство още с първия мандат. Това прогнозира

...
Вероятно ще се състави правителство още с първия мандат.
Това прогнозира
Коментари Харесай

Социолог: Ще има разбирателство с първия мандат, но до края на годината

Вероятно ще се сформира държавно управление още с първия мандат.
Това предвижда социологът Кольо Колев. По думите му това съгласие ще издържи единствено до края на годината.
Трудно ще ръководят двете обединения, в случай че не подпишат съглашение, смята социологът Марчела Абрашева. И двамата специалисти са на мнение, че в случай че се стигне до нови избори, това ще е най-лошият миг, поради изменящата се политическа конюнктура в Европа.
Няма необикновен добър избор, заради простата причина, че бяха направени и изговорени купчина нелепости, без всякаква връзка с здравия разсъдък, тъй като цялата тази обстановка е артикул на надменност, безочливост и нелепост.
„ Още изначално беше ясно, че с една четвърт от депутатите в Народното събрание не можеш да притежаваш цялата изпълнителна власт, след което взеха решение, че това не им стига. Говоря за ПП-ДБ. Решиха, че ще създадат един меморандум, където желаеха още веднъж да усилят своята власт и към този момент върху законодателството “, разяснява Колев.
Техните сътрудници от ГЕРБ пък им дадоха отговор, като внесоха несъгласуван проектокабинет. И три дни се пробва да обяснят, че това не е това, което е.
„ Вървим към реализация на първият мандат “, счита Колев.
„ Ако съдим по поръчките на ПП-ДБ и освен в този момент, в действителност не става дума единствено за регулаторите и систематизиране на министерски кресла. Без никакво подозрение това е значимо и е противоречив въпрос, само че бяха признати и промени в Конституцията, поради което съществува това ръководство, най-малко съгласно едната половинка от него “, означи Абрашева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР