Вероятно, преди да започнете работа няма да изкачите планина, да

...
Вероятно, преди да започнете работа няма да изкачите планина, да
Коментари Харесай

НОВИЯТ E-TRANSIT. Тестваме нашите ванове до краен предел, за да сме сигурни, че могат да осигурят на клиентите години упорита работа

Вероятно, преди да започнете работа няма да изкачите планина, да тичате по заледени писти или да прекосите трасе с хиляди дупки. Ford, обаче, подложи своя напълно електрически E-Transit на всички тези тествания като част от развойната му фаза, преди да го изпрати да работи.

За да подсигуряват, че E-Transit може да се оправи с интензивната приложимост от страна на стотици хиляди консуматори с разнообразни потребности, в продължение на 12 седмици инженерите на Ford го подлагат на тези инквизиционни проби, пресъздаващи резултатите от 240 000 км или 10 години твърдоглав труд. В работа на клиентите Transit би трябвало обезпечено да може да премине и по най-лошите пътища в света, по калдъръма, дупките и бордюрите на градски улици и в климатични условия от Сибир до Сахара. Изцяло електрическото му задвижване се тества до краен лимит при рискови обстановки – в сняг и лед, горещина и зной – с цел да се усъвършенства продуктивността на автомобила и комфорта в кабината.

Защото E-Transit би трябвало да оправдае увереността у водачите, че е сигурен, здрав и благонадежден, като всеки различен член на лекотоварното му семейство. За оптималната гаранция Ford употребява и най-хубавия метод за тестване на качеството – съобщи го за експериментиране в ръцете на най-взискателните си клиенти. Десет прототипа E-Transit са изпитвани при разнообразни интензивни и действителни оперативни сюжети в пощенския, общинския и комуналния бранш, куриерските услуги и доставките на артикули. Сред компаниите, тестващи E-Transit за интервал от 6 до 12 месеца в Обединеното кралство са фирмите „ AWB “ за транспортиране на боклуци, „ Balfour Beatty “ за строителни, инфраструктурни услуги и поддръжка, куриерът „ DHL Express “ и онлайн магазинът „ Ocado Group “. Редом са Общински автопарк на град Кьолн и „ DPD “ куриерите в Германия, пощенските услуги „ Norwegian Post “ в Норвегия и водачът за саниращи и екологични услуги в скандинавските страни „ Recover Nordic “.

С първи доставки за европейски клиенти от пролетта на 2022 година, E-Transit ще даде чист електрически пробег по WLTP от до 317 км1 – почти три пъти на ден изминаваното от средностатистически водач на лекотоварен автомобил в Европейски Съюз разстояние – освен това, с почти 40% икономисване на експлоатационните разноски по отношение на дизеловите модели.
E-Transit предлага на европейските клиенти 25 разновидността на каросерията, дължината, височината на покрива и общата маса на транспортното средство. Полезният товар е до 1758 кг при вановете и до 2090 кг при моделите шаси кабина. С Pro Power Onboard напълно новият E-Transit е и първият лекотоварен модел, представлявящ мобилен източник на сила до 2,3 кВт в помощ на своите клиенти.

Стандартният модем FordPass Connect на E-Transit и системата SYNC 4 поддържат екосистема от Ford Pro свързани услуги и технологии, с цел да се усъвършенства успеваемостта на автопарка. Функциите включват елементарно намиране на станции за зареждане и възнаграждение в придвижване, мониторинг посредством Ford Telematics или приложението FordPass Pro и достъп до повишаващата продуктивността система за съгласуваност FORDLiive, намаляваща времето и разноските за поддръжка на транспортното средство.

Изцяло електрическият E-Transit се подрежда до награждавания, електрифициран Transit Custom във версиите му Plug-In Hybrid и мек хибрид и до останалите стандартни разновидности от петте модела в разнообразната лекотоварна гама на Ford – Courier, Connect, Custom, Transit и пикапа Ranger. Налични в пътнически и товарни разновидности с разнообразни дължини и височини, осигуряващи оптимални габарити и водещи индикатори за товароносимост, те съчетават ултра съвременни технологии, изгодност, функционалност и устойчивост с ниски разноски за поддръжка и усъвършенствани асистиращи системи за сигурност в помощ на водача2, оценени високо със златни награди от самостоятелната организация Euro NCAP3.

Неслучайно, в последните години Ford неведнъж е най-продаваната марка лекотоварни коли до 3,5т в Европа съгласно данните на ACEA. № 1 е в Европейски Съюз и за първите 9 месеца на 2021 година, с над 251 100 броя регистрирани коли през интервала, което е с над 13,5% повече спрямо втория по продажби производител в класацията маркирана от Dataforce4.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР