Вероятно най-различни фактори не искат да има кабинет. Според мен

...
Вероятно най-различни фактори не искат да има кабинет. Според мен
Коментари Харесай

Тома Биков: Скандални неща чухме в изтеклите записи

Вероятно най-различни фактори не желаят да има кабинет. Според мен им се оказва помощ и от страна, най-много, на сътрудниците от Политическа партия. Защото абсурдът, който се развихри врече, идва най-много от Политическа партия. Всички страни в този спор – и Кирил Петков и Асен Василев от една страна, и Радостин Василев, са депутати от Политическа партия. Става въпрос за Националния съвет на Политическа партия, на който се приказват скандални неща. Това съобщи по Народоосвободителна въстаническа армия депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков в отговор на въпроса кой не желае да има кабинет.

„ Този запис звучи като безусловно достоверно съвещание на този орган и никой не е отрекъл неговата достоверност. Кой и в каква позиция е ходил да договаря и с кое посолство? Ние нито сме създали държавно управление, нито има мандат за това. Има нужда от доста ясно пояснение какво се случва ”, безапелационен е Биков, разяснявайки изтеклите записи от съвещанието на Националния съвет на Политическа партия.

По думите му в групата на ГЕРБ има разнообразни отзиви по въпроса, само че „ ние обсъждаме тези неща на няколко съвещания през последната седмица ”. „ Ако изтече запис от тях, ще видите, че диалогът е надалеч по друг от това, което чухме. Твърдях, че би трябвало да има непартийно държавно управление. Твърдя, че е невероятно сега да има еднопартиен кабинет на Политическа партия освен това състояние. Няма да желаеме никакви министерски кресла. Твърдя, че би трябвало да бъдат излъчени хора, които са отдалечени от партийните управления ”.

И добави: „ Политическа партия би трябвало да премислят кабинета си. Половината ни депутати са били министри. Ако си мислите, че детската им фантазия е да са министри и то в миг, в който би трябвало да се стабилизират обществените финанси – грешите. Никой няма ищах за това. Политическа партия би трябвало да премисли кабинета си и да не предлага партийни фигури за министри. Ние имаме хора за три държавни управления да предложим. Но се съобразяваме със обстановката “.

Още по тематиката:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР