Вероятно на всеки от нас поне веднъж ни се е

...
Вероятно на всеки от нас поне веднъж ни се е
Коментари Харесай

Котката, на която има за какво да завиждаме

Вероятно на всеки от нас най-малко един път ни се е желало да бъде котка. Това успокоение и великолепие, което царува от тях, както и фактът, че са корифеи в нищоправенето и спането по 15 часа дневно в действителност са си мотиви за удивление.

А една представителка на домашните котки несъмнено може да ни накара да й завидим за метода на живот. Angel Bengal се трансформира в шлагер в обществените мрежи с помощта на късите клипчета в профилите й. На тях тя показва, че е усвоила до съвършенство кокетниченето и позирането.

Собствениците й пък са се погрижили да й обезпечат всички вероятни улеснения, с цел да живее като една същинска дама. На фотосите показва забележително богат дрешник. И като същинска представителка на нежния пол изпитва алтернатива какво да облече.

Нищо чудно да има повече обувки от нас... А и май си устройва вкусни и сантиментални вечери по-често от нас. Винаги намира време и просто да бъде уединено с мислите си без да изпитва скрупули за това.

Бенгалските котки са скъпа порода домашни любимци, хибрид сред питомни и диви животни. Именно по тази причина и прави усещане стоицизма на тази бенгалка, позираща пред печката, с коктейл в ръка или облечена с домакински халат.

В късите видеа домашният любим пресъздава добре познати на всяка дама миг от живота. Чете фешън списания, приключва деня си с коктейли или няколко епизода от обичан сериал. Старае се да се храни здравословно, само че по-често се поддава на вкусни изкушения. Обича да си взима вана, да върви на маникюр и да бъде в съвременна прическа.

Розовото е обичаният цвят на тази хубавица и несъмнено доста й отива. А всички ние можем да вземаме образец от нея по какъв начин да се глезим и релаксираме. Ако не друго, най-малко е научно потвърдено, че гледането на клипове с котки има позитивен резултат и ни прави по-положителни и усмихнати. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР