"Вероятно е началото на един доста нестабилен период за политическата

...
"Вероятно е началото на един доста нестабилен период за политическата
Коментари Харесай

Тома Биков: Не виждам потенциал за диалог до президентските избори

"Вероятно е началото на един много неустойчив интервал за политическата система на България, който се надявам, че ще завърши с възобновяване на разговора. Но не мисля, че има капацитет да се случи в идната една година ", сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за в предаването "Опорни хора ".

Парламентаристът счита, че първата опция за превъзмогване на тежката политическа неустойчивост са президентските избори.

"За страдание, за първи път в последните 30 години парламентарните избори нямат капацитет да бъдат ключ към решаването на политическата неустойчивост. Това не е рецесия, което виждаме. Политическа рецесия е тогава, когато Народното събрание не е в положение да действа и да излъчи държавно управление ", добави той пред Bulgaria ON AIR.

Депутатът акцентира, че ГЕРБ не се опасява от служебно държавно управление.

"В момента се намираме в доста комплицирана икономическа обстановка, може да се каже, че е рецесия, която занапред ще се усеща от цялото общество. Има капацитет за обществена рецесия. Имаме редица провокации в интернационален проект. Мигрантската рецесия може да е затихнала сега, само че не е отминала никога. Има доста комплицирани процеси в Европейски Съюз. В тази обстановка ние ще останем без парламент, нито една икономическа мярка не може да се одобри от служебното държавното управление, бюджет също не може да се одобри ", разяснява Биков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР