Вероятно е имало поставен взрив на борда на разбилия се

...
Вероятно е имало поставен взрив на борда на разбилия се
Коментари Харесай

Министър Тагарев предполага, че в самолета на Пригожин е имало взрив

Вероятно е имало подложен гърмеж на борда на разрушилия се аероплан, на който се допуска, че е пътувал създателят на частната военна формация „ Вагнер “ Евгений Пригожин.

Това разяснява в министърът на защитата Тодор Тагарев, представен от Българска телеграфна агенция.   Според него е доста малко евентуално в тази ситуация да става въпрос за ракетен обстрел, тъй като резултатът е напълно друг.   Нямаме по-специфична информация в този къс интервал, само че това, което знаем, и което аз знам, следейки събитията в Русия през последните 20 години, е методът, по който работи Комитет за Държавна сигурност (на СССР), разяснява още министър Тагарев.

„ Има доста съперници на Кремъл, които падат от високи етажи, пият несъответствуващ чай, биват убивани от бандити. Не е неповторим казусът с авиационна злополука “, сподели още той.

  Според Тагарев е малко евентуално казусът с Евгений Пригожин да повлияе на военния спор в Украйна.

Част от хората, наети в тази по този начин наречена " компания ", към този момент са в редовете на съветската войска. Част от тях са в Африка и още веднъж се заеха със задачата, с която бяха основани от съветските служби. Там те контролират политически, стопански процеси и какво ли не. Друга част е в Беларус, изясни министърът.   По думите му е малко евентуално бойците от " Вагнер " да се провеждат и още веднъж да създадат нещо сходно на това от 24 юни.

" Ще забележим каква ще бъде реакцията. По принцип групировката е много отслабена, в съпоставяне със обстановката от преди към половин година ", добави Тагарев.    
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР