Вероятни причини за смъртта на всички живи същества на планетата

...
Вероятни причини за смъртта на всички живи същества на планетата
Коментари Харесай

Вероятни причини за смъртта на всички живи същества на планетата

Вероятни аргументи за гибелта на всички живи същества на планетата …Екип от учени от Технологичния институт на Джорджия предизвестява, че човечеството може да се сблъска с пагубен дефицит на О2. На Земята той ще стане милион пъти по-малко, оповестява newscientist.com.Според учените, преди към 2,45 милиарда години планетата към този момент е претърпяла сходно събитие.Тогава кислородът в земната атмосфера съвсем изцяло изчезва, а по-късно още веднъж стартира да се натрупва. Такъв спад на газа в атмосферата води до гибелта на доста типове.В момента учените означават възходящата интензивност на Слънцето, чието лъчение води до разединение на въглеродния диоксид. В резултат на това умира растителността, която създава О2.
Горното събитие съществено тормози откривателите, защото в бъдеще количеството О2 в земната атмосфера може да се върне до равнището, което е било в древността.Ученият Крис Райнхард споделя:„ Спадът на О2 ще е доста, доста изострен. Говорим за количество О2, което е към милион пъти по-малко от днешното. “Според учените, в случай че това в действителност се случи, тогава всички живи организми, които зависят от кислорода, ще умрат. И в последна сметка, считат откривателите, Земята ще бъде нападната от микробни организми.

 apocalypse skull 600x376 - Вероятни аргументи за гибелта на всички живи същества на планетата
И до момента в който тезата за спад на кислорода е евентуално в малко по-далечно бъдеще, други откриватели предизвестяват за доста по непосредствен Апокалипсис.Учени от Университета в Кеймбридж, Англия, декларират, че човечеството евентуално ще загине, заради личните си недомислени дейности и вирусите в лабораториите по света.Четете още: Повече от 50 вулкана изригват по света: Какво се случва?Те настояват, че естествените бедствия, да вземем за пример метеорити, вулкани или антропогенни фактори, към този момент не са преди всичко в апокалиптичния лист.Учените считат, че най-вероятната причина за гибелта на всички живи същества може да бъде нуклеарна война и вируси в лабораториите по света. Всяка неточност, направена от човек, може да докара до световно разпространяване на смъртоносни вируси и бактерии.По-рано, британският научен физик Стивън Хокинг съобщи, че разнообразни патогенни организми, изучавани в секретните лаборатории по света, рано или късно могат да се окажат отвън тях и да унищожат човечеството.Преди да почине, в изявление за Дейли Телеграф, професор Хокинг споделя:„ В дълготраен проект съм по-загрижен за биологията. За основаването на нуклеарни оръжия са нужни огромни предприятия, а генното инженерство може да се извърши в дребна лаборатория. А не можете да следите всяка лаборатория.Значи заплахата е, че инцидентно или преднамерено можем да създадем вирус, който да ни унищожи. “Ако по-рано думите на Хокинг изглеждаха като история на ужасите, в този момент, когато светът е обзет от пандемията на ковид, това наподобява много безапелационно.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР