Верните фенове на попфолк певицата Емилия вероятно са забелязали нейното

...
Верните фенове на попфолк певицата Емилия вероятно са забелязали нейното
Коментари Харесай

Попфолк певицата Емилия призова за смирение, изказа подкрепа към ген.Мутафчийски

Верните почитатели на попфолк певицата Емилия евентуално са забелязали нейното безмълвие в обществените мрежи. От началото на изключителното състояние, с изключение на апел да си останем у дома и благодарности за пожеланията за рождения ѝ ден, Емилия не е разгласила нищо ново. Дори не се включи в общата мода за онлайн концерти.
               

A post shared by (@emilia.online) on Mar 8, 2020 at 3:07pm PDT

Вече стана ясна повода за това безмълвие. То е форма на гражданска позиция . В ново видео, което певицата разгласява, тя още веднъж прикани да останем по домовете си и по този начин да спасим себе си, фамилията си, както и хора, които даже не познаваме. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@emilia.online) on Mar 1, 2020 at 1:10pm PST

Емилия уточни и повода за това видео - негодуванията, митингите, гнева и неспазването на наложените ограничения за ограничение на разпространяването на болестта. Певицата дефинира обстановката като най-сложната и тежка, през която ще премине нашето потомство.

Тя даде за образец готовността си да даде бъбрек за непосредствен собствен човек и изрази убеденост, че всички ние бихме създали същото за член на фамилията. А сега от нас, с цел да спасим живота на околните си, се желае единствено да си седим у дома.
               

A post shared by (@emilia.online) on Feb 18, 2020 at 5:38am PST

" Смирете се и изпитвайте обич и съчувствие към другите. Казвам ви го от опит - моето семейство мина през страшна покруса. Да не мислите, че ние не сме изпитвали гняв и яд ", споделя Емилия, имайки поради зверската злополука от 2018 година, когато умря синът на брачна половинка ѝ, Феди.
               

A post shared by (@emilia.online) on Feb 14, 2020 at 5:29am PST

Емилия съобщи, че точно смирението и любовта са били тези, които са я избавили в оня тежък за фамилията ѝ миг. " Трудности постоянно ще има, да преминем живи и здрави през това, пък след това ще съдим кой е бил крив и кой прав ", приканва още тя.

Певицата дефинира взетите от управляващите ни ограничения за едни от най-адекватните в света и изрича поддръжката си към военачалник Мутафчийски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР