Веригата заведения за бързо хранене Макдоналдс (McDonald`s), която има 1300

...
Веригата заведения за бързо хранене Макдоналдс (McDonald`s), която има 1300
Коментари Харесай

Макдоналдс няма да работи в Обединеното кралство по време на погребението на кралицата

Веригата заведения за бързо хранене " Макдоналдс " (McDonald`s), която има 1300 обекта в Обединеното кралство, съобщи през днешния ден, че те няма да работят до 17 ч. в понеделник - деня на погребението на кралица Елизабет Втора.

" В чест на Нейно Величество кралица Елизабет Втора и с цел да може всички в " Макдоналдс " да отдадат почитта си, нашите заведения за хранене в Обединеното кралство ще бъдат затворени от среднощ до 17:00 ч. в понеделник, 19 септември. " Доставките също няма да бъдат налични до този час, заяви американската компания в " Туитър ".

Понеделник беше разгласен за формален неработен ден в Обединеното кралство и доста търговци на дребно на основните улици също оповестиха, че магазините им ще останат затворени през този ден. Повечето хотели обаче ще продължат да работят. Собствениците на веригата " Премиър Ин " (Premier Inn) също потвърдиха, че нейните хотели и заведения за хранене ще останат отворени както нормално.

" Даунинг стрийт " уточни, че компаниите сами вземат решение по какъв начин да подходят. Денят на погребението на кралицата ще бъде " общоприет неработен ден ", сподели представител на министър-председателката Лиз Тръс.

Очевидно обособените компании ще би трябвало да решат сами по какъв начин да постъпят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР