С развеяна руса коса и усмивка, днес принцеса Шарлот навършва

...
С развеяна руса коса и усмивка, днес принцеса Шарлот навършва
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот навърши 9 години

С развеяна руса коса и усмивка, през днешния ден принцеса Шарлот навършва 9 години.

По случай хубавия повод принцеса Кейт още веднъж застана зад обектива, с цел да снима щерка си за обществените мрежи. Празничната снимка бе споделена в формалните профили на двойката с признателност " за всички благи известия ". Това е втората фотография за последните месеци след тази от предходната седмица за шестия рожден ден на най-малкия наследник на принц Уилям и Кейт, принц Луи. Родителите са трансформирали в традиция всяка година да пускат портрети на децата за техните рождени дни.

Шарлот е родена през 2015 година и най-често може да бъде забелязана дружно с братята си. Подобно на майка си, принцесата е възхвалявана за модата и стила си, като облеклата й бързо се разпродават онлайн, откакто ги е носила. Тя е трета в линията за заместничество на трона след татко си и по-големия си брат Джордж. И въпреки да е по-малката в фамилията, майка й разкри през 2017 година, че тя е " тази, която командва ".
 Принц Джордж, принц Луи и принцеса Шарлот
Принц Джордж, принц Луи и принцеса Шарлот
Снимка: Getty Images
Шарлот Елизабет Даяна е първата английска принцеса, която не е изпреварена в линията на заместничество от по-малък брат. Това се дължи на обстоятелството, че починалата кралица Елизабет II промени разпоредбите със Закона за заместничество на короната от 2013 година, тъй че всички кралски деца, родени след 2011 година, да имат равно право на трона, без значение от пола им.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР