Веригата за търговия с мобилни телефони "Хенди" спира работа и

...
Веригата за търговия с мобилни телефони "Хенди" спира работа и
Коментари Харесай

Веригата Хенди затваря всичките си обекти в страната

Веригата за търговия с мобилни телефони "Хенди " стопира работа и затваря всичките си офиси в страната. Дружеството краткотрайно прекратява активността си от март месец, оповестиха публично от компанията.
Причина за затварянето на обектите е преустановяване на контракта на компанията с телекомуникационната компания "Мобилтел ". Контрактът е бил преустановен при започване на предишния месец.
Засега от "Хенди " резервират безмълвие, като се базират на "поверителна комерсиална информация " и "спазването на конкурентното законодателство ".
Телекомът на собствен ред продължава да обслужва клиентите на "Хенди " в своите обекти. Претенциите за вреди по мобилни устройства, купувани от веригата обаче, към този момент се одобряват в офисите на застрахователното сдружение "Евроинс ". От "Хенди " прецизират, че краткотрайно се постанова и смяна в процедурите за приемане на артикули по претенция (стоки за сервиз) ". И поучават клиентите си при нужда да се извърнат към формалните сервизи на обособените марки мобилни устройства.
"За всички устройства закупени в пакет с абонаментен проект на Мтел, рекламации се предявяват в магазинната мрежа на "Мобилтел ", означават още от веригата.
"Хенди " и "Мобилтел " започнаха да работят в партньорство през 2005 година, като преди този момент компанията имаше контракт с някогашната "Глобул ". Веригата оферираше опция с изключение на за закупуване на мобилни телефони и такава за избор на абонаментни проекти към "Мтел ", като в нейните обекти се правеха и заплащания към оператора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР