Веригата хипермаркети Кауфланд, в чиито обекти на 12 март се

...
Веригата хипермаркети Кауфланд, в чиито обекти на 12 март се
Коментари Харесай

Веригата, в чиито хипермаркети се образуваха тълпи за олио, отменя друга такава промоция

Веригата хипермаркети " Кауфланд ", в чиито обекти на 12 март се получиха опашки и напрежение поради промоция на олио, излезе с позиция до медиите. От компанията прецизират, че промоцията е била планувана доста преди усложняването на икономическата обстановка. Съобщават още, че анулират планувана за тази събота промоция за друга марка олио.

Ето и цялата позиция на " Кауфланд България ":

" След разбор на събитията в обектите ни в цялата страна на 12 март по отношение на продажба на олио осведомяваме за следното:

Продуктът обичайно участва в промоционалните оферти на Kaufland. Конкретната продажба беше планувана и проведена дълго време преди пазарната обстановка да се усложни поради напрегната интернационална конюнктура. Във времето сме потвърдили, че клиентите могат да разчитат на нас и по тази причина промоцията не беше анулирана. Бяха планувани ограничавания за покупка на оптимален брой от промоционалния артикул и подхванати спомагателни ограничения за попречване на скупчвания.

След деликатно анализиране на обстановката и за попречване на напрежение се анулира плануваната за събота, 19.03.2022 година, продажба на олио на цена 3,69 лв..

Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното обезпечаване на артикули от първа нужда. "

Заради промоцията предходната събота в магазините по цялата страна се стигна до скупчване на хора и напрежение. В Бургас, чакайки на опашката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР