Вердер (Бремен) загуби от Волфсбург с 0:1 в първия мач

...
Вердер (Бремен) загуби от Волфсбург с 0:1 в първия мач
Коментари Харесай

Вердер загуби важния мач с Волфсбург

Вердер (Бремен) загуби от Волфсбург с 0:1 в първия мач за през днешния ден от програмата на немската Бундеслига. Голът падна в 81-ата минута. Вугт Вегхорст беше оставен непокрит в дребното поле на домакините и вкара относително елементарно с глава.

През първото полувреме желанието за игра беше огромно, само че ситуациите съвсем липсваха. Домакините запонаха по-амбициозно, само че " вълците " последователно изравниха играта.
 Снимка 482617
Източник:

След почивката още веднъж преобладаваше борбата. И двата тима имаха по някоя опция, само че неналичието на класа в нападението на Вердер се оказа съдбовно.

Съдийството беше поверено на Бибиана Щайнхаус, която за следващ път управлява мъжки мач авторитетно и умело. Тя известна с обстоятелството, че е другарка на някогашния Топ рефер Хауърд Уеб.
 Снимка 482616
Източник:

След този резултат Волфсбург се изкачи на на шеста позиция с 45 точки, с две повече от Хофенхайм. Вердер изпусна да настигне Фортуна и с 25 точки остана на 3 точки от директния си конкутрент в борбата за отбягване на изпадане. " Бременските музиканти " имат по-лесна стратегия в оставащите 4 кръга в немската Бундеслига. Те обаче имат единствено една домакинска победа през целия сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР