Вердер (Бремен) помрачи повторния дебют на Кевин Трап на вратата

...
Вердер (Бремен) помрачи повторния дебют на Кевин Трап на вратата
Коментари Харесай

Вердер нокаутира Айнтрахт в 96-ата минута

Вердер (Бремен) помрачи повторния дебют на Кевин Трап на вратата на Айнтрахт (Франкфурт), побеждавайки при гостуването си на “Комерцбанк Арена” с 2:1. Това бе първа победа за сезона за зелено-белите, които изкопчиха триумфа в самия завършек на мача, смълчавайки десетките хиляди почитатели на домакините, изпълнили трибуните през днешния ден.

KICK-OFF The sun is shining, and we're off. Come on Eagles! #SGE #SGESVW | 0-0 pic.twitter.com/cmB3bPdnRO
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) 1 септември 2018 година
Гостите от Вердер откриха резултата още в 20-ата минута на срещата. Тогава Юя Осако овладя добре дълъг пас от страна на Максимилиан Егелщайн и откакто надбяга Давид Абрахам, прати топката в мрежата на Кевин Трап - 0:1. Преди това Айнтрахт загуби другия си централен бранител Карлос Салседо, който се контузи в 11-ата минтуа и бе сменен, а в 32-ата Джетро Вилемс бе изпъден с пряк червен картон за удар без топка.

Let's hope that it's nothing serious for Jiri #werder #SGESVW pic.twitter.com/7ILeRAEiwl
— SV Werder Bremen EN (@werderbremen_en) 1 септември 2018 година
Себастиен Алер възвърне равенството малко след началото на второто полувреме. Френският нападател осъществя дузпа в 53-ата минута, отсъдена за нарушаване на Иржи Павленка против Мият Гачинович. При нарушаването обаче вратарят на Вердер получи удар в лицето и бе изнесен на носилка, а по-късно и заменен. Бременци се пребориха за триумфа в заключителните секунди на дуела. Съдията даде продължение от 7 минути, a в предпоследната минута от добавеното време Милот Рашица осъществя от директен свободен удар, осигурявайки трите точки на своя тим - 2:1.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА

ГОЛМАЙСТОРИ

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 2 кръг, събота 1 септември  Айнтрахт Франкфурт 1:2краен резулат  Вердер Бремен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР