Венцислава Тафкова грабна приза „Мис България 2020“. Тя е на

...
Венцислава Тафкова грабна приза „Мис България 2020“. Тя е на
Коментари Харесай

Новата Мис България: Мечтая да съм независима жена - slava.bg

Венцислава Тафкова сграбчи наградата „ Мис България 2020 “. Тя е на 21 години, родена е в Пловдив. Учи задочно туризъм в Нов български университет. Занимавала се е професионално с съвременен балет, а зад тила си има няколко извоювани състезанието за хубост и безчет прет-а-портета, като е рекламно лице на редица фешън марки. Днес пред „ Телеграф “ споделя искрено за мъжете, короната и фантазиите.

- Венцислава, към този момент мина седмица, откогато си носителка на купата „ Мис България 2020 “, кажи ми, осъзна ли към този момент отговорността, която носи тази купа?

- Истината е, че ми се наложи доста бързо да осъзная, че да си красивото лице на България носи както позитиви по този начин и негативи. Единственото, което ме натъжава, е, че българинът постоянно е привикнал да ругатни и да ненавижда съумелите хора. Това не мога да приема. Винаги има какво да кажат неприятно, въпреки да не познават индивида персонално. Бих приела рецензията, когато е градивна, само че не утвърждавам да се пускат искрено измислени обиди в празното пространство.

- Какво почувства, когато оповестиха името ти като победител?

- Почувствах, че съумях и благодарих на Господ. Аз съм доста набожен човек и знам, че Бог ни праща това, за което сме подготвени. Иначе страстта е мъчно да ви я опиша, само че възприятието е прелестно и го поисквам на всяко момиче, което мечтае да бъде на моето място.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР