Венци Венц и съпругата му Мая се развеждат, стана ясно

...
Венци Венц и съпругата му Мая се развеждат, стана ясно
Коментари Харесай

Диляна Попова стои в основата на развода на Венци Венц

Венци Венц и брачната половинка му Мая се развеждат, стана ясно преди няколко дни. Оказа се, че музикантът от три месеца насам не е виждал синьо сина си Ноа, поради възбрана на дамата, към която към момента таи мощни усеща.

Мая е безапелационна, че на този стадий желае да е надалеч от изпълнителя, а аргументите са десетките участия, пътувания в страната и чужбина, плевел нощен живот, задължения и липса на каквато и да е било помощ в ежедневната домакинска работа.

 undefined

Картината се добавя от ревнивост, която довела до последния пикантен скандал, в който било забъркано името на моделката Диляна Попова, взела присъединяване в един от плановете на Венци Венц, написа " Галерия ". 

Всичко това предиздвикало брюнетката да каже - не съм щастлива. Думи, които не се понравили на татуирания мъж и въпреки всичко той  взел решение да я пусне, вместо да насилва любовта. За страдание проектът не се развил както би трябвало и те не съумели да запазят положителния звук. Единственият непосредствен човек до Венци, който към момента вижда дребния Ноа е неговата майка.

Успокояващото е, че към този момент е задействана процедура в съда и Темида следва да дефинира дни, в които той ще може да вижда наследника си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР