> вентрологът Димитър ИвановПровери как и за колко време се

...
> вентрологът Димитър ИвановПровери как и за колко време се
Коментари Харесай

Половин милион души искат подаръците на Слави Трифонов

 > вентрологът Димитър Иванов
" Провери по какъв начин и за какъв брой време се учи това нещо в Съединени американски щати. Аз ще ти платя, ще живееш там, ще вървиш на уроци, с цел да може, като се върнеш, да го правиш и тук ", сподели в ефир Дългия. Оказва се, че спечелилият е записал единствено онлайн курс, без да е стъпвал в Съединени американски щати. Той се е обучил с едвам 30 урока при международен експерт. Курсът в действителност е заплатен от Слави, само че Дългия се разминал фино с финансирането на младия гений. Той по този начин и до момента не е отпътувал за Съединени американски щати. Слави няма и причина да влага повече в него, тъй като не може да му предложи работно място и контракт в шоуто. Под въпрос е и какво ще се случи с спечелилия в кастинга " Нова звезда ", оповестява " България Днес ".

Форматът, който още не е завършил, има за цел да открие новата Крисия, само че екипът на предаването няма по какъв начин да й обезпечи изяви в малкия екран, каквито имаше момичето от Разград. Феновете на шоуто не стопират да се интересуват и какво ще се случи с останалите от екипа. Певецът Борис Солтарийски получава ежедневни запитвания дали ще продължи да пее и след 31 юли. Феновете се чудят и какво ще е бъдещето на Краси Радков. Според хора от екипа той към този момент прави проекти да прави лично занимателно шоу, с което да си намира изяви в клубове и нощни заведения, само че към този момент не се знаят повече детайлности.

Половин милион желаят дарове

" Това шоу не е мое и на моя екип, то е наше. Тоест ваше, уважаеми фенове. Общо е. През всичките тези години аз получих доста дарове от гостите ми в шоуто. Тоест вие, уважаеми фенове, получихте доста дарове от гостите ни в шоуто. И напълно заслужено считам, че те не би трябвало да стоят в мен. Ще ги раздам на вас. " Това заричане на Слави Трифонов провокира същинска нервност измежду почитателите му. Досега на специфичната страница, основана за задачата, са се записали съвсем половин милион души, които желаят да получат някоя от движимостите на Слави.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР