Венко Сабрутев е по-високо ценен в ПП-ДБ от Иво Мирчев

...
Венко Сабрутев е по-високо ценен в ПП-ДБ от Иво Мирчев
Коментари Харесай

Делян Добрев с брутална дисекция на листите на ПП-ДБ

Венко Сабрутев е по-високо скъп в ПП-ДБ от Иво Мирчев и Божидар Божанов взети дружно. Асен Василев е толкоз изплашен, че с изключение на в Хасково води листата и в Пловдив. Това са някои от изводите, които си вади депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

SafeNews публикува целия текст без редакторска интервенция.

Гледам листите на ПП-ДБ (които за малко да не съумеят да записват поради кавги за места) и ми вършат усещане няколко неща.

Ники ще пътува – най-малкото сред София и родния Шумен. Божанов няма да става началник на Демократична България. Той вероятно няма даже да се кандидатира, защото е приел да е на 7мо мястото в листата. Кой водач би застанал на 7мо място (няколко места след Венко Сабрутев)? Иво Мирчев несъмнено ще продължи да си написа софтуера отвън Народното събрание. Генерал Атанасов е водач на ДСБ, само че това май му го зачитат единствено у дома – не води нито една листа. Искрен Арабаджийски ще продължи да си е незает – най-малко да беше станал общински консултант. Всъщност, дали не се е записал да получава помощи за незает? Лена Бориславова се топли на второто изцяло избираемо място в 24ти МИР и последна в 23ти МИР! Такъв скъп кадър не може да разчита единствено на преференции (за информация на Иво Мирчев и Божидар Божанов). Венко Сабрутев е по-високо скъп в Политическа партия.ДБ от Иво Мирчев и Божидар Божанов взети дружно. Те са след него в същия изборен регион. Аз персонално, зад Венко Сабрутев не бих застанал и на футболен мач, само че очевидно е въпрос и на самокритика. При всяко състояние ми е мъчително и за Иво и за Божидар. Асен Василев е толкоз изплашен, че с изключение на в Хасково води листата и в Пловдив. И вярно – от Хасково може и да не влезе. Но въпреки всичко би трябвало да му се признае – това е водач (за сведение на Атанас Атанасов и Божидар Божанов, Асен Василев води колкото листи му разрешава закона). И последно. Политическа партия нямат гласове и не знам каква е била тая решетка, която са наложили, само че са си поставили всички хора на избираеми места. Дори и Венко Сабрутев е 4ти – изпреварил е с няколко места водачите Иво Мирчев и Божидар Божанов. Колеги от Демократична България. Позволете ми да ви дам един съвет – с Политическа партия не става с молби и кавалерски съглашения. Оставиха ви валат!

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Снимка: Скрийншот

Още вести четете в: Коментари, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР