Вениамин Димитров и Христиан Ненов от „Гласът на България заснеха

...
Вениамин Димитров и Христиан Ненов от „Гласът на България заснеха
Коментари Харесай

Вениамин и Христиан от „Гласът на България" с обща песен и клип  

Вениамин Димитров и Христиан Ненов от „ Гласът на България " снимаха първия си видеоклип на опожарените подиуми в Националния студентски дом.

Финалистите от тима на Михаела Филева записаха кавър на известното парче на Ед Шийрън и Джъстин Бийбър I Don't Care в историческата постройка в сърцето на София в поддръжка на възобновяването на креативната активност в Студентския дом.

„ Вениамин искаше да запишем нещо. Хрумна ни това парче на Ед Шийрън и Джъстин Бийбър, тъй като мен ме съпоставят с Ед Шийрън, а него с Джъстин Бийбър”, разкри Христиан.
Вениамин след музикалния дуел в " Гласът на България " Младият реализатор показа, че желае да се занимава точно музика в България
Първоначално концепцията е била да запишат песента за наслаждение за тях самите. След като записват аудиото в домашни условия, Вениамин предлага да създадат и клип.

За видеото са им помогнали другари на Вениамин, които учат в НАТФИЗ.

„ Много съм им признателен. Клипът е страховит и визията е невероятна”, показа Вениамин Димитров.

За страхотната атмосфера във видеото е спомогнало и мястото, където са го снимали, безапелационни са двамата реализатори.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Определено това място се нуждае от реституция. Много е тъпо, че е в това положение. Има потребност от повече такива подиуми, на които да се изявяват млади изпълнители”, счита Вениамин.
Вениамин след музикалния дуел в " Гласът на България " Младият реализатор показа, че желае да се занимава точно музика в България
„ Гласът на България” застана зад идеята за възобновяване на опожарените подиуми на Националния студентски дом.

Снимка: btvnovinite.bg

В клипа вземат участие и две красиви девойки. Едното е приятелката на Христиан – Ева Панкова, а екранната химия сред тях е забележима. Другата участница в клипа е младата актриса Пепа Николова, на която следва ослепително бъдеще, означи Вениамин.

„ Опитваме се да задържим тръпката от „ Гласът на България”. Инерцията, която дават сходни формати, е страхотна”, споделиха двамата артисти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР