Венгер ще се завърне към треньорството през 2019Бившият мениджър на

...
Венгер ще се завърне към треньорството през 2019Бившият мениджър на
Коментари Харесай

Венгер ще се завърне към треньорството през 2019

Венгер ще се завърне към треньорството през 2019
Бившият управител на Арсенал Арсен Венгер съобщи, че ще се завърне като треньор през 2019 година, само че не пожела да конкретизира кой тим желае да поеме. 69-годишният експерт завърши 22-годишния си престой отпред на,,артилеристите “ в края на предишния сезон, печелейки за интервала си в клуба три пъти купата на Премиършип и седем пъти ФА Къп.

Запитан от Sky Sports по кое време ще се завърне в треньорската специалност, Венгер показа:,,В началото на идната година “.,,Ще бъде необичайно, в случай че управлявам тим отвън Англия, сега в действителност нямам визия къде ще бъда, по тази причина не мога да ви кажа нищо сигурно “, съобщи французинът.,,Имах добра отмора отвън футбола, само че през това време следих много срещи. Имам прелестни мемоари от футболната игра и тези моменти ми липсват “, добави още Венгер.

Междувременно, наставникът е удовлетворен от представянето на някогашния му отбор от началото на сезона под управлението на новия управител Унай Емери.,,Топчиите “ се намират на четвърта позиция във краткотрайното класиране, като изостават на четири точки от водачите Манчестър Сити и Ливърпул, които имат по 26 пункта.,,Когато Арсенал печели, аз съм благополучен “, приказва той за клуба.,,Мисля, че работих интензивно през годините и оставих тима в добра форма. След това, аз съм почитател на отбора – постоянно желая Арсенал да побеждава “, приключи Венгер.

Арсенал приема вкъщи един от водачите в класирането Ливърпул на,,Емирейтс “ в дербито на 11-ия кръг на британската Висша лига в събота вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР