Венецуелският президент Николас Мадуро заяви, че въведените от САЩ санкции

...
Венецуелският президент Николас Мадуро заяви, че въведените от САЩ санкции
Коментари Харесай

Венецуела заяви, че американските санкции целят да я тласнат към банкрут

Венецуелският президент Николас Мадуро съобщи, че въведените от Съединени американски щати наказания имат за цел да тласнат Каракас към фалит, съобщи Ройтерс.

В телевизионно послание от президентския замък той сподели също, че съгласно първичния разбор новите ограничаващи ограничения ще попречат на износа на венецуелски недопечен нефт за Съединени американски щати.

Мадуро загатна ръководителя на венецуелския парламент Хулио Борхес, който назова "мозъка " зад финансовата и икономическа "блокада " и прикани висшият съд и новоизбраното Конституционно заседание да подхващат дейности против хората, които съгласно венецуелския президент са лобирали за глобите, съобщи Асошиейтед прес.

"Трябва да си огромен предател на страната си, с цел да искаш да се вкарват наказания против Венецуела ", сподели Мадуро.

"Те правят обир, машинация ", съобщи той. По думите му Венецуела ще се обърне към американските си сътрудници, с цел да направи по този начин, че десетилетните бизнес връзки в Съединени американски щати да не бъдат изгубени. Ако е належащо, държавното управление ще потърси нови пазари за изнасяните за Съединени американски щати сега близо 700 000 барела нефт дневно, сподели той.

Конституционното заседание заяви, че основава "комисия за определяне на истината ", като задачата ще е да бъдат открити виновните за поощряването на Съединени американски щати да вкарат глобите, съобщи в Туитър ръководителят на събранието Делси Родригес.
Тя сподели също, че "неродолюбивата десница " е лобирала за американска военна намеса и стопански наказания и "ще дава отговор пред народа "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР