Венета Райкова е изплатила напълно обезщетението в размер на 30

...
Венета Райкова е изплатила напълно обезщетението в размер на 30
Коментари Харесай

Венета Райкова: Не се развеждам, за да си спася апартамента от Юксел Кадриев

Венета Райкова е изплатила изцяло компенсацията в размер на 30 000 лева, което съдът постанови в интерес на Юксел Кадриев.

Водещият заведе дело против русата си колежка поради нейно изявление с някогашната му брачна половинка. След финалното решение на съда се оказа, че Венета би трябвало да изплати желае му в размер на 30 хиляди, написа Woman.bg.

От неин пост във Facebook излиза наяве, че водещата се е издължила на Юксел. Тя дори разгласява фотография от премиерата на книгата си "Вендета ", а измежду почитателите на Венета се наредил не какъв да е, а адвокатката на Юксел - Милена.

"12.10.2017г. - черно на бяло - "с доста любов и 30 хиляди лв. "!! Хубаво посвещение ми се получи!! Винаги си заплащам сметката!! Дори, когато не е моя!! Няма човек, който да каже, че му дължа и една стотинка през днешния ден!! А когато подписвам книгите си, в никакъв случай не знам коя адвокатка ще се окаже почитател на творчеството ми ".



Това разгласява Венета в профила си в обществените мрежи в деня на премиерата на "Вендета " през м.г., а от фотосите излиза наяве, че книгата е подарък за Милена, с която очевидно са се срещнали по време на делото.

Венета разгласява и фотография с Милена и брачна половинка й, които бяха част от гостите на представянето на "Вендета ".

Днес, 11 януари, водещата на "Папараци " още веднъж съобщи, че сумата е изплатена и опроверга слуховете от зложелатели, които я упрекват в "хитри схеми ". Райкова съобщи още, че разводът й няма нищо общо с делото:

Ето го и текстът на цялата обява:

Приятели, през днешния ден уеб сайтове ме упрекват в "хитри схеми " - че се развеждам, с цел да си спася жилището от Юксел Кадриев!! Това е неистина и всеки, който продължава да я популяризира ще бъде наказан.

Истината е, че откакто трета инстанция не ме позволи до обжалване, при започване на октомври!! изплатих 30 хиляди лева и запорите бяха махнати незабавно.

Венета добавя, че макар слуховете не тя, а на нея й дължат парична сума по дело. Водещата съди Евгени Минчев за 15 500 лв..

"И още нещо - освен, че не дължа пари по каузи, а на мен ми дължат!!! Осъдих Евгени Минчев дефинитивно и той ми дължи към 15 500. Адвоката му предложи на моята адвокатка да не го запорирам. Предложи да заплати единствено половината сума и да приключи делото против мен.

Ако не знаете той ме съди в ролята ми на коментатор на "Биг Брадър " за присъединяване си през 2014г, където съгласно него съм го нарекла "ниска топка ". Аз се съгласих да ми заплати единствено половината сума на която го осъдих, тъй като не парите са били водещия ми претекст да го осъдя. Но до този миг пари от Евгени Минчев не съм получила ", написа тя.

"Пак да го кажа ясно за медиите - истината е такава, че аз пари не дължа на никой, а на мен ми дължат! И спрете да пишете неистини за мен, поради които ще се забележим в съда!! "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР