Венета от „Ергенът“ не харесва хейтърите, видя kliuki.ws Венета напусна „Ергенът“

...
Венета от „Ергенът“ не харесва хейтърите, видя kliuki.ws
Венета напусна „Ергенът“
Коментари Харесай

Венета от „Ергенът“ след хейта при Цитиридис: Мнението ви не ме интересува!

Венета от „Ергенът“ не харесва злобарите, видя kliuki.ws
Венета напусна „Ергенът“ от дълго време, само че продължава да е тематика номер 1 за злобарите. Още до момента в който беше в предаването русокоската предизвикваше доста разногласия и полемики с държанието си в обществените мрежи.

След излизането си от „Ергенът“ обаче Венета продължи да провокира рецензии с нелепото си държание. Интервютата на русокоската за разнообразни медии, както и държанието й, не стопират да жънат отрицателни мнения.

Такива провокира и гостуването на Венета при Николаос Цитирис. Там русокоската се държа просто безумно и затвърди отрицателното мнение за себе си.

След хилядите отрицателни мнения по собствен адрес русокоската не устоя и реши да проговори. В профила си в Инстаграм тя пусна видео, в което е изцяло натурална – без капка грим, в което разиска със своите почитатели държанието си при Цитиридис.

Венета показа, че за нея „това е едно шоу, едно представление“. За нея държанието й при Цитиридис е изцяло обикновено и тя не вижда нищо неприятно в него.

Венета е безапелационна, че мнението на злобарите изобщо не я интересува. Блондинката не си поплюва и самоуверено заплашва всички злобари, че ще бъдат блокирани и ще отиват в „тоалетната, непосредствено на боклука“.

Венета декларира, че „не желае да има хейт“ в нейния профил. Тя е безапелационна, че е позитивен човек и няма време да се занимава с хейт и отрицателни хора.

Венета признава, че няма визия от кино и телевизия, само че въпреки всичко държи да се развива в тази тенденция. Блондинката желае да се развива в малкия екран, само че не с цел да дава образец, а просто за развлечение.
 Венета не харесва злобарите сн. Инстаграм
Венета не харесва злобарите сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР