Венера преминава в знак Телец, където ще остане до 4

...
Венера преминава в знак Телец, където ще остане до 4
Коментари Харесай

Ден на любовта, милосърдието и състраданието

Венера минава в символ Телец, където ще остане до 4 април.

Тук планетата на любовта показва най-хубавите си качества на хубост, наслада, естетика. Най-силно облагодетелствани ще бъдат земните знаци Телец, Дева, Козирог и водните Рак, Скорпион и Риби.

Луната е в символ Рак до 11:30ч на 6 март.

Влиянието на Луната ще бъде изключително интензивно и надълбоко, мощно визира прочувственото положение на човек, изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Това е време за проявлението на тези усеща, които човек от дълго време е потиснал в себе си. Често в този лунен интервал човек елементарно се поддава на бързи прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 11 лунен ден до 13:14ч

Пренасочете силата си към градивни на практика действия. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Да не се подхващат рисковани действия. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание.

Доминиращ 12 лунен ден от 13:14ч на 5 март до 14:19ч на 6 март

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат по-скоро напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Избягвайте да се оплаквате от ориста. Знайте, че всичко, което се случва в този момент е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис.

Може да останете в това положение за дълго. Не е добре да се ядосвате и гневите. Противопоказни са негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човек и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта. Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си. Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак. Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж. Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

21 безоблачен ден – Денят има мощна сила.

Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР