Венелин Петков може да се похвали с нова работа през

...
Венелин Петков може да се похвали с нова работа през
Коментари Харесай

Венелин Петков няма да се връща при Гена след раздялата с Николета Маданска

Венелин Петков може да се похвали с нова работа през 2023 година. Бившият началник на Би Ти Ви новините се издига с учителската подчиненост и към този момент ще преподава на студенти. Още през 2021 година, месеци откакто Антон Хекимян го размени като шеф на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в първата частна телевизия, той стана преподавател на хлапета от първи до пети клас по много модерната компетентност „ Глобални вероятности “ напълно на британски език.

Предметът е съществена част от стратегия на университета „ Кеймбридж “ , а у нас се преподава в скъпо частно учебно заведение. Той показва на децата житейски проблеми, с които към този момент са се сблъсквали или следва да се сблъскат. Между тях са заплахите, които крие интернет, дезинформацията, насилието в общуването. Разбира се, всичко е съобразено с възрастта на учениците.

И в случай че в професионалния му живот всичко върви добре, то в персоналния нещата куцат още от предходната година , когато излиза наяве че е разграничен с колежката си Николета Маданска. С майката на двамата си сина той не се събра даже за Коледа и за първия рожден ден на по-малкото им момче. Пред приятелки Маданска изтъкнала, че причина за разлъката е тежкият темперамент на Венелин, който се изнервил в допълнение след отстраняването си от малкия екран. Станал още по-сприхав и репортерката не го издържала.

Петков обаче не считал да се връща при Гена и това не отговаряло на истината, както се твърдеше в някои медии.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР