Венелин Петков е решил да измоли прошка от Николета Маданска,

...
Венелин Петков е решил да измоли прошка от Николета Маданска,
Коментари Харесай

Венелин Петков моли Маданска за прошка, тя не го иска  


Венелин Петков е решил да измоли амнистия от Николета Маданска, само че за негово голямо страдание, е блъснал на камък.

 

Той осъзнал какво е изгубил, откакто изкарал отминалите празници самичък като куче и по тази причина изискал още един късмет от спортната журналистка, само че бил изрично отсечен. Чаровната русокоска си е дала ясна сметка, че бащата на синовете й няма да се промени, защото това не е първият път, в който връзката им е сложена пред тестване. Досега търпяла поради децата, само че този път нямало връщане обратно.

 



Нещо повече – от известно време насам Николета въобще не желала да чува за Венелин Петков и да си спомня за сприхавия му темперамент. Макар да им се постанова да поддържат контакт поради децата, тя се пробва да сведе нейните контакти с него до най-малко. Напоследък, откогато заживя при родителите си в Лозен се усеща доста по-спокойна и уверена.

 

В същото време Петков с изключение на с персонални проблеми се бори и с професионални такива. След като бе изритан от bTV, той стартира работа като даскал в частно учебно заведение, само че въпреки работата му да била приятна, заплатата не стигала за покриване на разноските. Това породило спомагателни спорове с Николета.

 

На този стадий спортната журналистка към момента не е решила дали да се върне на работа в малкия екран след края на майчинството. Тя мечтае да отвори лична сладкарница, където да предлага домашни торти. След раздялата си с Петков тя натъртва на готвенето, с цел да разпуска напрежението и по този начин усъвършенства още повече кулинарните си умения.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР