Венъм 2: Време е за Карнидж (Venom​: Let There Be

...
Венъм 2: Време е за Карнидж (Venom​: Let There Be
Коментари Харесай

Първи трейлър на Венъм 2: Време е за Карнидж

" Венъм 2: Време е за Карнидж " (Venom​: Let There Be Carnage) имаше ориста на доста други филми, които единствено отлагаха премиерата си поради пандемията.

Венъм си откри нов секси изверг

Наоми Харис договаря за роля във " Венъм 2 "

Последно знаем, че филмът би трябвало да тръгне по кината през септември тази година и този път проектът може и да бъде спазен, тъй като през вчерашния ден, 10 май, Sony пусна първи филмов откъс на кино лентата.

И от него най-малко на пръв взор разбираме, че промяната на режисьорите ще се усети. Едно на ръка е, че Венъм е вкаран в комични обстановки, а също така филмовият откъс ни дава много екшън. Все неща, които ни харесват.

От тези няколко минути излиза наяве, че Еди Брок (Том Харди) към този момент съвсем е привикнал с непрекъснатото наличие на симбиота и двамата се схващат добре. Правилото да не се ядат хора към момента е се съблюдава, макар че на Венъм му е много мъчно.

Основният изверг тук ще бъде Касиус Клей (Уди Харелсън), за който ни беше загатнато, че ще прави пакостите още в края на първия филм. Клей е рецидивист,осъден на гибел, само че вместо смъртоносна доза получава сиомбиот и се трансформира в Карнидж.

Трейлърът ни загатва и нещо друго, че наличие ще има и Шриек (Наоми Харис), която в комиксите също е на страната на Клей. Така че на Еди и Венъм този път ще им бъде още по-трудно. По принцип има спекулации, че Спайдърмен ще направи епизодична поява във " Венъм 2: Време е за Карнидж ", само че за момента си остава просто слух.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР