Велосипедите и тротинетките ще са новите звезди в потребителството търсене.

...
Велосипедите и тротинетките ще са новите звезди в потребителството търсене.
Коментари Харесай

Велосипеди и тротинетки ще са новите звезди в потребителското търсене

Велосипедите и тротинетките ще са новите звезди в потребителството търсене. Това демонстрира новото издание на известната ранглиста „ Топ 10 на погашение “ за 2022 година от „ БНП Париба Лични Финанси, България “.

То демонстрира, че доста покрай влизане в класацията е категория „ Лични средства за напредване “. В нея влизат артикули като: колела и тротинетки, електрически тротинетки, скутери и мотопеди, и триколки. През предходната година броят на поръчките за финансиране на покупки в тази категория означи растеж от 74.5 % и тя към този момент е на прага да попадне в топ 10.

Ръст от 14 на 100 се следи и при междинните цени на поръчките в категорията. Интересно наблюдаване е, че при средствата за напредване на ток растежът на междинните суми на поръчките е по-нисък спрямо „ класическите “ колела и тротинетки – 11 на 100 против 21 на 100. Обяснението е, че софтуерното развиване води до по-слаб растеж на цените при машините с мотор, който за предходната година е под равнището на средногодишната инфлация.

В същото време, хората търсят по-висок клас колела и тротинетки, с по-добра направа, с вложени по-модерни и олекотени материали. Причината е, че тези артикули все по-често се употребяват за спорт, а даже и когато са предопределени единствено за напредване в града е добре да са по-леки и комфортни за преместване.

Увеличението на цените на горивата и цените за градски превоз също трансформират настройките на потребителите, които са все по-склонни да избират различни средства за градска подвижност и напредване.

Класацията „ Топ 10 на погашение “ се изготвя от 2009 година от „ БНП Париба Лични Финанси “ и дава ясна картина на потребителското търсене въз основа на поръчки за потребителски заем за покупка на артикули на погашение.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР