Велизар ЕНЧЕВДо 24 часа българските власти трябва да закрият македонисткия

...
Велизар ЕНЧЕВДо 24 часа българските власти трябва да закрият македонисткия
Коментари Харесай

Пак провокация

Велизар ЕНЧЕВ
До 24 часа българските управляващи би трябвало да закрият македонисткия клуб в Благоевград и арестуват провокаторите. Има и правно съображение за това - оповестеното разкриване на въпросния клуб е частно събитие на неразрешената ОМО " Илинден ", заради което попада под ударите на закона. Член 11 (4) от българската Конституция не разрешава съществуването на политически партии на етническа, расова или религиозна основа.
Ако Министерство на вътрешните работи и общината в Благоевград не реагират съответно, ще легализират капитулацията си пред македонизма, наложена ни под диктовката на евроатлантизма!
Под акта за капитулация се подписаха 170 депутати от ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи, които на 24 юни 2022-ра възторжено гласоподаваха за рухването на българското несъгласие в името на евро-атлантическите полезности.
Няма ли неотложен и изострен отговор на скопската провокация от служебното държавно управление и локалната власт, изводът ще е единствено един - капиталистическа България е страна с стеснен суверенитет, на която следва нова македонизация.
През 1946-а българските комунисти публично интернираха и македонизираха в Пиринския край по заповед на Москва, през 2022-ра - капиталистите ни перфидно македонизират с инструкция от Брюксел и Вашингтон.
Каква е разликата по " македонския въпрос " сред Съветския съюз и Европейския съюз?
И с какво капитализмът на Запада през днешния ден е по-добър от комунизма на Изтока през вчерашния ден, откакто и двата модела заличават националната ни памет?
Апропо, македонистите не смеят и да помислят, че е допустимо да открият Културен клуб в Солун с името " Александър Македонски ", тъй като реакцията на елините ще е светкавична и безпощадна.
Но в книжния тигър България всичко е разрешено. Дори на 30 октомври водачът на антибългарската ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски да открие в Благоевград клуб с името на Вапцаров.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР