Велимира Петкова, ученичка от варненското училище „Гео Милев”, зае поста

...
Велимира Петкова, ученичка от варненското училище „Гео Милев”, зае поста
Коментари Харесай

Владимира от Варна зае поста зам.-областен управител на...

Велимира Петкова, ученичка от варненското учебно заведение „ Гео Милев”, зае поста зам.-областен шеф на Пловдив. Момичето бе пътувало цяла нощ, с цел да седне в стола на Петър Петров по време на самодейността „ Мениджър за един ден”, която се организира в Областна администрация – Пловдив.

В тазгодишното издание на плана на Джуниър Ачийвмънт България „ Вдъхнови бъдещето “ се включиха четирима младежи, които се срещнаха с работата на другите отдели.

Областният шеф господин Здравко Димитров посрещна младежите и незабавно настани в стола си ученика от Търговската гимназия Станислав Стоянов.

Владимира сподели, че главният претекст да кандидатства по програмата в Пловдив, е че доста харесва нашия град и желае да свърже бъдещето си с него. В мотивационното писмо, с което тя кандидатства за позицията се споделя „ Знам, че ще Ви учуди, че съм от Варна и аплайвам за позиция в гр. Пловдив, само че апелирам, продължете да четете…Винаги съм обичала смяната, провокациите, за това аплайвам при вас. Искам да науча нещо ново. Искам най-накрая да посетя прелестния Пловдив и да се срещна с него, с хората му, с културата и пулса на този град. Надявам се да ми дадете този късмет “.

Студентката от първи курс в ПУ „ Паисий Хилендарски “ Радина Богданова също се включи в програмата и се срещна с работата на Директор дирекция АКРРДС.

Ученикът от ЕГ „ Пловдив “ Ивайло Аскерлаков пък има опцията да участва на проведената от ПР отдела на Областна администрация – Пловдив конференция във връзка със старта на програмата „ Обучение за ИТ кариера “.

Младежите се срещнаха обширно със отговорностите на всячески съответна позиция и добиха визия за активността на Областния шеф и екипите работещи в Областна администрация.

В края на работния ден на участниците беше връчен документ, който удостоверява присъединяване им в програмата, дарове от екипа на Областна администрация и доста фотоси за спомен от ползотворно прекарания ден.
тагове регионална администрация здравко димитров петър петров велимира петкова  Владимира от Варна зае поста зам.-областен шеф на Пловдив  Владимира от Варна зае поста зам.-областен шеф на Пловдив  Владимира от Варна зае поста зам.-областен шеф на Пловдив  Владимира от Варна зае поста зам.-областен шеф на Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР