Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на

...
Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на
Коментари Харесай

Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24

Великолепие и искра извършиха стилния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24

В блестящата Зала Sofia Grand на хотел Маринела, гостите се любуваха на невероятна вечер по време на ревютата на 11-те дизайнери, които показаха трендовете за идния сезон есен – зима 23/24.

 



Вечерта на формалната и булчинска мода, откри невероятният Стоян Радичев.  Модели, които очароват с великолепие и пленяват до най-малкия подробност, носейки чувството за искра и разкош.

 



Младият дизайнер, Доротея Борисова, впечатли публиката с изискани и стилни модели, в които всяка дама се усеща неотразима. а Доротея потвърди, че е заслужен правоприемник на своята майка, София Борисова.

 



С необикновен театър – ревю, Mia Touché завладя сцената с извънредната си сбирка от неповторими корсети и харнес аксесоари „ Sensuality “, а всяка визия бе допълнена от неповторимите модели очила от KWIAT.

 



Вечерта продължи с сбирката на RADAPOLA от блестящи тоалети, които трансфораха стилния подиум в приказка, а ръчно направените аксесоари, сложиха безподобен акцент във визията на моделите.

 



Соня Атанасова и Силвана Данаилова от Princess Fashion Studio, демонстрираха своята нова сбирка булчински рокли, които впечатляват със жанр и характерност, с цел да може всяка дама да се почувства специфична в своя брачен ден.

 



Завладяващата сбирка с изчистени и съвременни силуети на BoldAtelier, придвижи публиката в свят изпълнен със среднощна мистичност, преплетена с великолепие.

 



Velvet Angel показаха своята сбирка „ Съблазън “, основана, с цел да накара всяка дама да се почувства елегантна, неповторима и мечтана.

 



Естествени материи, лъх на изтънченост, цветове и десени превзеха сцената по време на ревюто на Desire Mark. Градски изискан, който носи чувство за жена.

Младата и надарена дизайнерка Ивет Апостолова дебютира на сцената на Sofia Fashion Week с сбирка публични рокли. Моделите на IVETTE BIANCHI придвижиха публиката в една галактика от страсти, с флорални елементи и красиви десени.

Изящните модели на бутик ALEGRA, впечатлиха гостите с невероятни кройки, ръчни инкрустации и висококачествени материи.

Грандиозният край на вечерта, бе ревюто на BLINK by Radi Lazarova и нейните публични тоалети в разнородни цветове. Мис България Свят, Вероника Стефанова закри ревюто с невероятна булчинска рокля.

Водещи на втората вечер на Sofia Fashion Week бяха неотразимата Боряна Баташова и Теодор Тодоров, които бяха разчувствани, че още веднъж са дружно на сцената на това блестящо събитие. Тя бе във превъзходна рокля от София Борисова, а той – в Carducci.
За положителното въодушевление на публиката се погрижи надарената DONNA, която завладя сцената с музикалните си осъществявания.

На аления килим камерата на Code Fashion TV срещна прелестното семейство на Даниел Бачорски и неговата половинка Атанасия, която откри ревюто на марката RADAPOLA. Сред стилните и изискани посетители на събитието бяха и адв. Царина Рускова, Биляна Йотовска, Ирина Папазова, Наталия Гуркова, Роксана Кирилова, Мис България Габриела Василева – Захариев, проф. Йонко Мермерски, адв. Камелия Терзийска, стилния публицист Пепа Попова и други

Ексклузивният сътрудник на Sofia Fashion Week AW23/24 е Huawei Watch GT 4. На последната закриваща вечер те ще показват фешън ревю на сцената.

Партньори на събитието са хранителни добавки Diblong.bg, колаген от BELENE, колите DS Automobiles.

Официален фотограф на кетуолк е Иван Йорданов.

 
Фотографи на червен килим - ХАЙЛАЙФ.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР